OVER ONS - ZOMER MAKELAARS ZWOLLE
arrow_drop_up arrow_drop_down

Klarisse Dijkslag

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Klarisse Dijkslag, ik ben 31 jaar oud en ik woon na jaren in Zwolle gewoond te hebben sinds kort in Hattem. 


Sinds mei 2015 werk ik voor Zomer Makelaars. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker en uitgegroeid tot makelaar in spé, daardoor ben ik ook steeds meer buiten het kantoor te vinden. Dit vind ik ontzettend leuk, omdat het een super gevoel geeft om een aandeel te zijn in een verkoopproces. Inmiddels heb ik diverse verkooptrajecten succesvol begeleid en presenteer ik de Facebook Live Tours.


Naast mijn werk houd ik ontzettend van reizen, interieur, sport , tuinieren en ben ik een echte bourgondiër. Ik word ontzettend gelukkig van heerlijk eten en drinken in mijn fantastische nieuwe achtertuin! Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook regelmatig te vinden. Genieten!


Kan ik ergens mee helpen? Bel dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

Klarisse heeft ons goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Na een prettig kennismakingsgesprek hebben we direct actie ondernomen. Al het administratieve werk werd helder uitgelegd waardoor we dit snel konden afhandelen. Kortom, super service!

Verkopers Bosboom Toussaintstraat 12 - Funda 19 oktober 2018

Meindert Zomer

Even voorstellen...

Mijn naam is Meindert Zomer en sinds 2010 eigenaar van Zomer Vastgoed, tegenwoordig Zomer Makelaars BV. Ik woon in Stadshagen waar het geweldig wonen is. 


In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en heb me ingeschreven bij SCVM. Ik taxeer voor alle validatie-instituten en ben sinds 2016 ingeschreven bij het nieuwe NRVT. Ik heb een enorme passie voor verkopen en maak graag het onmogelijke waar. Door onze unieke verkoopmethode verkopen we tegenwoordig gemiddeld 80 woningen per jaar. Veel woningen worden al verkocht voordat ze op Funda verschijnen.


Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot.


Kan ik ergens mee helpen? Bel me dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

No nonsens, helder verhaal over de hoe en wat van prijsbepaling en verkooptraject, duidelijke keuzes.

Verkopers Van Keppelmarke 15 Zwolle - Funda 17 augustus 2018 

Daniëlle Daatselaar

Even voorstellen...

Mijn naam is Danielle Daatselaar, geboren en opgegeroeid in Zwolle. Er is geen huis of wijk in Zwolle waar ik niet bekend mee ben.


Mijn creatieve brein draait altijd op volle toeren wat enorm goed past bij de visie van Zomer Makelaars. Ik ben all-round inzetbaar en houd me op dit moment vooral bezig met verkoopstyling, inrichting, advies en de binnendienst.


Mijn hobby's zijn schilderen, styling, wakeboarden, reizen en fotografie.


Kan ik jou ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Bel me dan op 085 - 2220661 of klik op de button om een afspraak te maken.

Vanaf het eerste contact was kregen we duidelijke uitleg over alles. Er werd goed mee gedacht, en er was steeds snel en goed contact. Het hele traject is goed gecoördineerd en er was hulp daar waar nodig! Mede door de kennis, styling en aanpassingen die nodig waren is de verkoop gegaan zoals we hoopte: na 1 open huis is het huis verkocht!

Verkopers Meidoornstraat 25 Zwolle - Funda 29 november 2018

Waarmee kunnen wij je helpen?

Huis verkopen

Wij verkopen huizen, geen praatjes. Als makelaar woon je in je stad, en dat is Zwolle. Hier verkopen we dagelijks huizen.

We kennen de stad op ons duimpje en vele tevreden verkopers gingen je voor.

Huis kopen

Het juiste huis, voor de beste prijs en op een veilige verantwoorde manier aankopen. Daar maken wij ons als aankoopmakelaars hard voor. Gewoon eerlijk advies en daar hoort ook af en toe "nee" bij.

Taxatie

Een eerlijk en onafhankelijk taxatierapport met reële waardes. Onze taxatie-rapporten voldoen aan de strengste eisen, worden gevalideerd door NWWI en geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland.

Waardebepaling

Wil jij weten wat je huis écht waard is? En hoeveel interesse er is voor jouw woning? En wat de verwachte opbrengst is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Het is vrijblijvend en verplicht je tot niets.Cookiebeleid: