Niet zomaar een makelaarskantoor in Zwolle en Dalfsen.

Niet zomaar een makelaar is ons motto. Vandaar de slogan: Omdat het om mensen gaat, niet om stenen. Dat is waar het om draait en waar we trots op zijn. Nét dat stapje harder zetten en een nét iets betere deal. Die stralende ogen die we zien wanneer we iets wat onmogelijk lijkt, toch weer voor elkaar krijgen. Daar doen we het voor!

Meindert Zomer (Register makelaar/taxateur)

Meindert Zomer

Mijn naam is Meindert Zomer en sinds 2010 eigenaar van Zomer Vastgoed, tegenwoordig Zomer Makelaars BV. Ik woon in Stadshagen waar het geweldig wonen is. In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en heb me ingeschreven bij SCVM. Ik taxeer voor alle validatie-instituten en ben sinds 2016 ingeschreven bij het nieuwe NRVT.


Ik heb een enorme passie voor verkopen en mensen helpen. Ik maak graag het onmogelijke waar. Met onze unieke verkoopmethode hebben we enorm veel succes en veel woningen worden al verkocht voordat ze op Funda verschijnen. Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot.

 

Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek? Stuur me dan even een bericht.

> Meer over Meindert

Lonny Pol (makelaar)

Lonny Pol

Mijn naam is Lonny Pol. Ik ben een echte Zwollenaar. Na in vele wijken van Zwolle te hebben gewoond, ben ik nu gesetteld met mijn partner, 3 kinderen en 3 honden in Berkum. Al vanaf mijn 19e jaar wilde ik makelaar worden en ben begonnen met de opleiding HEAO Commerciële Economie.

Daarnaast heb ik het diploma makelaardij behaald en ben ik met mijn afstudeervisie bezig om mij in het K-RMT-register te laten inschrijven. Hiermee voldoe ik tevens aan de normen van de VBO en NVM. Na 3 jaar ervaring in de makelaardij heb ik begin 2020 de overstap gemaakt naar een samenwerking met Zomer Makelaars. Hier komen passie en ervaring samen wat ons tot een écht team maakt.

Hoe ik mijzelf zou beschrijven? Ik ga geen uitdaging uit de weg, ik ben creatief, meedenkend, flexibel en makkelijk in omgang met mensen. Ik heb inmiddels veel ervaring met het aan-en verkopen bij scheidingen. Samenwerken met mijn klanten aan een goed resultaat geeft mij voldoening en energie. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn kinderen, vriend, vrienden en vriendinnen. Een lekker wijntje op een terras, film kijken of gezellig uit eten. Ook in de sportschool ben ik door de week regelmatig te vinden.

Word jij mijn volgende klant om samen te werken aan een mooi resultaat? Je kunt me makkelijk bereiken via het contactformulier op de website.

> Meer over Lonny

Justin Knoop (makelaar i.o.)

            Justin Knoop

Mijn naam is Justin Knoop. Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Momenteel ben ik bezig met het afronden van studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanze hogeschool in Groningen.

Ondernemen zit in mijn bloed en dat sluit nou net goed aan op de makelaardij. Daarom ben ik met Zomer Makelaars een samenwerking aangegaan om zo door te groeien naar een volledig zelfstandige makelaar/taxateur. Momenteel verzorg ik verschillende werkzaamheden achter de schermen maar je kan me ook tegenkomen bij bezichtigingen.

Verder ben ik een sociale, flexibele, energieke, sportieve jongvolwassen man. Na het succesvol afronden van mijn stageperiode bij Zomer Makelaars wist ik zeker dat ik als makelaar aan de slag wilde gaan. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, hardlopen, ondernemen en houd ik natuurlijk van lekker eten.

Kan ik je ergens mee helpen? Of kan ik een gratis verkoop/adviesgesprek met je plannen? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier!

Daniëlle Daatselaar (styling en advies)

Daniëlle Daatselaar

Mijn naam is Danielle Daatselaar, geboren en opgegroeid in Zwolle. Er is geen huis of wijk in Zwolle waar ik niet bekend mee ben. Ook in de  dorpen  en plaatsen buiten Zwolle raak  ik steeds meer bekend.

Mijn creatieve brein draait altijd op volle toeren wat enorm goed past bij de visie van Zomer Makelaars. Ik ben all-round inzetbaar en houd me op dit moment vooral bezig met verkoopstyling en het inrichten van woningen. Tegenwoordig geef ik ook styling advies op afstand waarbij verkopers zorgen voor enkele foto's van de woning waarna ik met een gedegen advies kom.

Mijn hobby's zijn schilderen, styling, wakeboarden, reizen en fotografie.

Kan ik je ergens mee helpen? Of heb je stylingadvies nodig? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier.

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Aangekocht in Zwolle en omgeving

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je nu in als woningzoeker voor het laatste aanbod koophuizen.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle