OVER ONS - ZOMER MAKELAARS ZWOLLE
arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Zomer Makelaars

Over ons

Ons makelaarsteam

Makelaar Meindert Zomer van Zomer Makelaars Zwolle

Meindert Zomer

Even voorstellen...

Mijn naam is Meindert Zomer en sinds 2010 eigenaar van Zomer Vastgoed, tegenwoordig Zomer Makelaars BV. Ik woon in Stadshagen waar het geweldig wonen is. 


In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en heb me ingeschreven bij SCVM. Ik taxeer voor alle validatie-instituten en ben sinds 2016 ingeschreven bij het nieuwe NRVT. Ik heb een enorme passie voor verkopen en maak graag het onmogelijke waar. Door onze unieke verkoopmethode verkopen we tegenwoordig gemiddeld 80 woningen per jaar. Veel woningen worden al verkocht voordat ze op Funda verschijnen.


Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot.


Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Stuur me dan even een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

No nonsens, helder verhaal over de hoe en wat van prijsbepaling en verkooptraject, duidelijke keuzes.

Verkopers Van Keppelmarke 15 Zwolle

Makelaar Klarisse Dijkslag van Zomer Makelaars Zwolle

Klarisse Dijkslag

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Klarisse Dijkslag, ik ben 31 jaar oud en ik woon na jaren in Zwolle gewoond te hebben sinds kort in Hattem. 


Sinds mei 2015 werk ik voor Zomer Makelaars. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker en uitgegroeid tot makelaar in spé, daardoor ben ik ook steeds meer buiten het kantoor te vinden. Dit vind ik ontzettend leuk, omdat het een super gevoel geeft om een aandeel te zijn in een verkoopproces. Inmiddels heb ik diverse verkooptrajecten succesvol begeleid en presenteer ik de Facebook Live Tours.


Naast mijn werk houd ik ontzettend van reizen, interieur, sport , tuinieren en ben ik een echte bourgondiër. Ik word ontzettend gelukkig van heerlijk eten en drinken in mijn fantastische nieuwe achtertuin! Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook regelmatig te vinden. Genieten!


Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Stuur me dan even een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

Klarisse heeft ons goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Na een prettig kennismakingsgesprek hebben we direct actie ondernomen. Al het administratieve werk werd helder uitgelegd waardoor we dit snel konden afhandelen. Kortom, super service!

Verkopers Bosboom Toussaintstraat 12

Verkoopstyliste Daniëlle Daatselaar van Zomer Makelaars

Daniëlle Daatselaar

Even voorstellen...

Mijn naam is Danielle Daatselaar, geboren en opgegeroeid in Zwolle. Er is geen huis of wijk in Zwolle waar ik niet bekend mee ben. Ook in de  dorpen  en plaatsen buiten Zwolle raak  ik steeds meer bekend.


Mijn creatieve brein draait altijd op volle toeren wat enorm goed past bij de visie van Zomer Makelaars. Ik ben all-round inzetbaar en houd me op dit moment vooral bezig met verkoopstyling, inrichting, advies en de binnendienst.


Mijn hobby's zijn schilderen, styling, wakeboarden, reizen en fotografie.


Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Stuur me dan even een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

Vanaf het eerste contact was kregen we duidelijke uitleg over alles. Er werd goed mee gedacht, en er was steeds snel en goed contact. Het hele traject is goed gecoördineerd en er was hulp daar waar nodig! Mede door de kennis, styling en aanpassingen die nodig waren is de verkoop gegaan zoals we hoopte: na 1 open huis is het huis verkocht!

Verkopers Meidoornstraat 25 Zwolle

In welke fase jij je ook bevindt, wij komen graag langs voor een verkoopgesprek of gratis waardebepaling. Ook voor een taxatierapport of aankoopbegeleiding ben je bij ons aan het juiste adres.

De kosten voor een eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. 


Vul het contactformulier in of bel  ons op  038-8200371 om een afspraak te plannen.Wil je liever teruggebeld worden? Gebruik dan de groene button.


Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we de marktwaarde en verkoopkansen van jouw huis in de huidige woningmarkt.


Nee, je hoeft niet extra op te ruimen!

Contactformulier

Wij komen graag met je in contact, vul je gegevens in.

Bel ons op 038-8200371

Cookiebeleid: