OVER ONS - ZOMER MAKELAARS ZWOLLE
Cookiebeleid:

Klarisse Dijkslag

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Klarisse Dijkslag, ik ben 31 jaar oud en ik woon na jaren in Zwolle gewoond te hebben sinds kort in Hattem. 


Sinds mei 2015 werk ik voor Zomer Makelaars. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker en uitgegroeid tot makelaar in spé, daardoor ben ik ook steeds meer buiten het kantoor te vinden. Dit vind ik ontzettend leuk, omdat het een super gevoel geeft om een aandeel te zijn in een verkoopproces. Inmiddels heb ik diverse verkooptrajecten succesvol begeleid en presenteer ik de Facebook Live Tours.


Naast mijn werk houd ik ontzettend van reizen, interieur, sport , tuinieren en ben ik een echte bourgondiër. Ik word ontzettend gelukkig van heerlijk eten en drinken in mijn fantastische nieuwe achtertuin! Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook regelmatig te vinden. Genieten!


Kan ik ergens mee helpen? Bel dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

Meindert Zomer

Even voorstellen...

Mijn naam is Meindert Zomer en sinds 2010 eigenaar van Zomer Vastgoed, tegenwoordig Zomer Makelaars BV. Ik woon in Stadshagen waar het geweldig wonen is. 


In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en heb me ingeschreven bij SCVM. Ik taxeer voor alle validatie-instituten en ben sinds 2016 ingeschreven bij het nieuwe NRVT. Ik heb een enorme passie voor verkopen en maak graag het onmogelijke waar. Door onze unieke verkoopmethode verkopen we tegenwoordig gemiddeld 80 woningen per jaar. Veel woningen worden al verkocht voordat ze op Funda verschijnen.


Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot.


Kan ik ergen mee helpen? Bel me dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

Daniëlle Daatselaar

Even voorstellen...

Mijn naam is Danielle Daatselaar, geboren en opgegeroeid in Zwolle. Er is geen huis of wijk in Zwolle waar ik niet bekend mee ben.


Mijn creatieve brein draait altijd op volle toeren wat enorm goed past bij de visie van Zomer Makelaars. Ik ben all-round inzetbaar en houd me op dit moment vooral bezig met verkoopstyling, inrichting, advies en de binnendienst.


Mijn hobby's zijn schilderen, styling, wakeboarden, reizen en fotografie.

Kan ik jou ergens mee helpen? Of wil je een gratis verkoop/adviesgesprek?

Bel me dan op 085 - 2220661 of klik hier om mij een bericht te sturen.


Kan ik ergens mee helpen? Bel dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

Ilja Bakker

Even voorstellen…


Mijn naam is Ilja Bakker, 21 jaar oud en ik woon in Dedemsvaart.

Sinds kort ben ik begonnen bij Zomer Makelaars als Assistent-makelaar, daarnaast volg ik ook de opleiding Assistent–makelaar. Ik vind de woningmarkt erg interessant, er is veel variatie en dat vind ik erg leuk.


Naast mijn werk ben ik altijd buiten te vinden bij mijn paarden, dit is al ruim 10 jaar mijn grootste hobby. Daarnaast hou ik van sporten, interieur, winkelen, feestjes en gezelligheid!


Kan ik ergens mee helpen? Bel dan op 038 – 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.


Huis verkopen

Gratis waardebepaling

Aankoopmakelaar

Taxateur / taxatierapport