OVER ONS - ZOMER MAKELAARS ZWOLLE

Klarisse Dijkslag

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Klarisse Dijkslag, ik ben 30 jaar oud en ik woon na jaren in Zwolle gewoond te hebben sinds kort in Hattem. 


Sinds mei 2015 werk ik voor Zomer Makelaars. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker en uitgegroeid tot makelaar in spé, daardoor ben ik ook steeds meer buiten het kantoor te vinden. Dit vind ik ontzettend leuk, omdat het een super gevoel geeft om een aandeel te zijn in een verkoopproces. Inmiddels heb ik diverse verkooptrajecten succesvol begeleid en presenteer ik de Facebook Live Tours.


Naast mijn werk houd ik ontzettend van reizen, interieur, sport , tuinieren en ben ik een echte bourgondiër. Ik word ontzettend gelukkig van heerlijk eten en drinken in mijn fantastische nieuwe achtertuin! Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook regelmatig te vinden. Genieten!


Kan ik ergens mee helpen? Bel dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

Meindert Zomer

Even voorstellen...

Mijn naam is Meindert Zomer en sinds 2010 eigenaar van Zomer Vastgoed, tegenwoordig Zomer Makelaars BV. Ik woon in Stadshagen waar het geweldig wonen is. 


In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en heb me ingeschreven bij SCVM. Ik taxeer voor alle validatie-instituten en ben sinds 2016 ingeschreven bij het nieuwe NRVT. Ik heb een enorme passie voor verkopen en maak graag het onmogelijke waar. Door onze unieke verkoopmethode verkopen we tegenwoordig gemiddeld 80 woningen per jaar. Veel woningen worden al verkocht voordat ze op Funda verschijnen.


Mijn hobby’s zijn: Lekker eten, huizen verkopen, marketingstrategieën ontwikkelen, piano en synthesizers bespelen. Op mooie zonnige dagen pakken we de boot.


Kan ik ergen mee helpen? Bel me dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.

Kristine Boldewijn

Even voorstellen...

Mijn naam is Kristine Boldewijn en ik ben 25 jaar oud. Ik ben in 2016 afgestudeerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur en ik sta ingeschreven in het KRMT-register.


Sinds februari 2018 maak ik deel uit van het team van Zomer Makelaars. Vanuit de binnendienst zorg ik ervoor dat alles omtrent de verkoop van de woningen wordt geregeld. Ik vind het gezellig om even een praatje te maken en ik word er gelukkig van als ik mensen kan helpen.


Mijn hobby's zijn reizen, voetballen en lekker eten.

Kan ik ergens mee helpen? Bel dan op 038 - 82 00 371 of klik op de button om een afspraak te maken.


Huis verkopen

Gratis waardebepaling

Aankoopmakelaar

Taxateur / taxatierapport