Lonny Pol (Makelaar)

Lonny Pol (Zomer Makelaars)

Even voorstellen...

Mijn naam is Lonny Pol. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam als freelance makelaar. Na enkele jaren werken voor een ander kantoor, kreeg ik de kans om samen te werken met Zomer Makelaars. Dat bleek voor mij de juiste stap om mij door te kunnen ontwikkelen in een fantastisch team, wat mij veel kennis, inspiratie en energie oplevert.


Zowel voor het verkopen van woningen, als voor het aankopen van woningen kun je bij mij terecht. Het verkopen van woningen is mij op het lijf geschreven. Ik vind het geweldig om met veel enthousiasme mensen rond te leiden in woningen.

Kopers en verkopers in goede handen

In de huidige verkopersmarkt vind ik het belangrijk potentiële kopers het gevoel te geven dat zij ertoe doen. Dat ze met een lach op hun gezicht en met een fijn gevoel over de woning vertrekken. In mijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid met zowel verkopers als potentiële kopers maak ik het verschil. Ik doe er alles aan dat zowel verkoper als koper zich goed voelt over de deal, om de weg naar de notaris zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar kan ik echt genieten als ik voor mijn klant een woning in handen krijg, waarbij mijn klant achteraf aangeeft dat het hem of haar zelf niet gelukt zou zijn. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden om onze kansen te vergroten. Zonder onverantwoorde risico’s, weloverwogen, goed onderbouwd en tegen een passende prijs. Daarbij houd ik je wel met beide benen op de grond, zodat je je niet gek laat maken door de gekte van de markt. 

Ervaring en kennis

In 1998 ben ik afgestudeerd als commercieel econoom bij de HEAO in Deventer. Tijdens mijn studententijd reed ik met mijn keurig gelakte nagels bijna fulltime als trailerchauffeur van de Post het hele land door. Een fysiek zware maar geweldige tijd om op terug te kijken. Toen al was mijn positieve, energieke en vrolijke verschijning een groot voordeel. Ik bleek een echte verbinder te zijn, die denkt in oplossingen, handelt in het belang van de opdrachtgever en waarbij alle partijen blij zijn met het resultaat. Inmiddels was ik Planeconoom geworden bij de gemeente Zwolle, waarbij ik hobbymatig op de trailer bleef rijden.

In die tijd heb ik bij de Bestuursacademie mijn opleiding Vastgoed en Grondzaken met succes afgerond, net nadat mijn eerste dochter geboren werd. Vanaf dat moment was de combinatie van het moederschap, deeltijd chauffeur en mijn fulltimebaan bij de gemeente Zwolle niet meer mogelijk en ben ik mij gaan focussen op mijn werk als Planeconoom. In mijn functie was ik het financiële geweten van nieuwbouwontwikkelingen bij en in de gemeente Zwolle, waarbij ik betrokken was bij projecten zoals Stadshagen, Stadshagen II en de Oude Mars.

Passie en opleiding

Intussen was ik trotse moeder geworden van een zoon en nog een dochter. Mijn passie voor woningen werd steeds groter. Ik wilde minder met ontwikkeling van grond bezig zijn en wilde doelgericht met woningen aan de slag. Daarom ben ik de opleiding tot makelaar gaan volgen. De overstap naar de makelaardij was voor mij vanzelfsprekend en inmiddels ben ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor makelaars Vastgoedcert als Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT). 

In alle wijken bekend

In meerdere wijken van Zwolle heb ik gewoond. In Holtenbroek geboren en vrij snel naar de  Aa-landen verhuisd waar ik ben opgegroeid. Daarna verhuist naar achtereenvolgens Zwolle-Zuid en Stadshagen. 11 Jaar geleden ben ik neergestreken in Berkum. Een heerlijke groene rustige wijk om te wonen samen met mijn partner, 3 kinderen en 3 honden. Mijn passie voor woningen heb ik nog steeds. Daarnaast hoop ik na deze Coronatijd weer lekker te kunnen sporten in de sportschool en gezellig met vrienden naar een terras te kunnen gaan.

Graag maak ik persoonlijk kennis met je tijdens een vrijblijvend gesprek!

Bel of app me op 06-44424409 om een afspraak te plannen.

Groet Lonny Pol

Wat zeggen klanten over Lonny

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Gerrit Panhuis. (10)
Snel vakkundige adviezen gekregen en snel antwoord gehad op al mijn vragen. Lonny Pol was altijd bereikbaar, flexibel en doortastend. Het invullen van alle papieren die een verkoop met zich meenemen verliep goed door het systeem wat ze gebruiken bij Zomers. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dhr. De Smit (10)
Goed in de verkoop, super klantvriendelijk, goede communicatie, ze mag er zijn, hele goede bereikbaarheid, goede en duidelijke informatie, betrouwbaar, Lonny houdt zich altijd aan haar afspraken.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Sanne Poels (8)
Lonny Pol heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn woning. Het was een ingewikkeld proces, maar hier heeft Lonny mij voorzien van veel deskundig advies. Daarnaast bracht Lonny ook een zeer prettige en persoonlijke aanpak mee. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ook een stukje juridisch advies werd meegenomen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dhr. Springer (10)
Snel contact, geen 9 tot 5 mentaliteit, duidelijk, Lonny is een gezellige tante die van wanten weet. Waar we ook vragen over hadden had of zocht ze antwoorden. Top begeleiding!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Succesvol als aankoopmakelaar

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je nu in als zoeker of meld je aan via Cirkl.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle
arrow_drop_up arrow_drop_down