Mijn favorieten

Commissarislaan

Aan de rand van Zwolle Zuid

De Commissarislaan ligt heerlijk tussen het groen aan de rand van Zwolle-Zuid in de wijk Oldenelerbroek; de IJssel en de Uiterwaarden zijn binnen enkele minuten lopend of fietsend te bereiken.  

Op loopafstand is het IJssellandschap met haar prachtige uiterwaarden. ‘Rondje Zwolle’ heet de bewegwijzering voor fietsroutes in de omgeving en met het pontje kun je in de zomermaanden naar het terras in Hattem.

Toch woon je hier ook in de buurt van allerlei stadse voorzieningen. Het zeer uitgebreide en gezellige winkelcentrum, sociale voorzieningen en sportaccommodaties liggen op steenworp afstand. Bovendien is er een bushalte voor de deur waardoor je binnen no time in centrum Zwolle bent met het openbaar vervoer. Liever fietsen? Binnen een kwartier sta je middenin de binnenstad.

Het Oldenelerpark, de skatebaan, diverse speeltuintjes luisteren de buurt op en zorgen voor ontspanning. Wonen in de Commissarislaan in Zwolle Zuid wordt als zeer plezierig en prettig ervaren.

Woon jij in de Commissarislaan in Zwolle en overweeg je het huis te verkopen? Of ben je benieuwd naar (overwaarde) van je huis? Wij hebben veel ervaring met het aan- en verkopen van woningen of appartementen aan de Commissarislaan.
 

Nodig ons gewoon uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie over huis verkopen

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring