Mijn favorieten

Boekbinderstraat

Aan het begin van Stadshagen

Boekbinderstraat ligt in de buurt Schoonhorst, het eerste deel van Stadshagen en is rond 1997 opgezet. Dit is een plek die relatief gunstig ligt ten opzichte van het historische centrum van Zwolle. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum. Doordat de Boekbinderstraat aan het begin van Stadshagen ligt ben je snel de wijk uit en ben je binnen ongeveer 10 minuten rijden op de snelweg.

Veel groen en speelvoorzieningen kenmerken deze buurt. De natuur ligt op een steenworp afstand: het Zwarte Water, de Hasselterdijk, het Westerveldse bos en de Milligerplas liggen om de hoek.

Uiteraard zijn hier ook alle gemakken van de stad te vinden. Volop scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, een uitgebreid winkelcentrum en een gezondheidshuis. In het winkelcentrum bevinden zich de meest gangbare winkels en parkeren kan in de parkeergarage.

Woon jij in de Boekbinderstraat in Zwolle en overweeg je het huis te verkopen? Of ben je benieuwd naar (overwaarde) van je huis? Wij hebben veel ervaring met het aan- en verkopen maar ook taxeren van woningen aan de Boekbinderstraat in Stadshagen. We komen graag met je in contact voor een gratis waardebepaling of adviesgesprek. Klik op de button voor meer informatie over een gratis waardebepaling van jouw huis.
 

Meer informatie over een gratis waardebepaling

Meer informatie over een gratis waardebepaling van jouw huis


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring