Waar vind ik nog woningaanbod in Zwolle?
01 februari 2022 
2 min. leestijd

Waar vind ik nog woningaanbod in Zwolle?

Woningaanbod in Zwolle vinden.

Een huis vinden in Zwolle lijkt lastig in deze tijd maar er zijn nog steeds kansen op een succesvolle aankoop. De meeste mensen zijn namelijk Funda georiënteerd en vergeten dat er nog zoveel meer is. Dat is voor jou een kans. Een beetje creativiteit is gewenst en je krijgt het niet zomaar op een presenteerblaadje. Denk in kansen en mogelijkheden en houd je niet alleen maar vast aan Funda.

Ben je ook zo blij dat je een afspraak voor bezichtiging hebt gemaakt? Dan sta je zeker in de rij en zijn er vaak mensen die diepere zakken hebben en daardoor meer kunnen en/of willen betalen. Je kans wordt daardoor een stuk kleiner. Ik ken verhalen van mensen dat ze 40 keer een huis hebben bekeken maar zonder succes.

Jouw droomhuis wacht op je

Waarschijnlijk staat jouw droomhuis op je te wachten maar dan moet je die wel vinden. Er zijn naast Funda enorm veel websites waar woningen worden aangeboden. Denk hierbij aan Marktplaats, Jaap.nl en de Marketplace van Facebook. Dat voelt misschien een beetje raar maar hier zijn nog wel woningen te vinden. Soms worden ze door verkopers zelf aangeboden en soms door makelaars. Hier liggen dus nog kansen omdat niet iedereen z’n huis op Funda plaatst. En er zijn nog veel meer plekken.

> Ik wil ook toegang tot woningen die niet op Funda staan

Meer kans op een huis

Aankoopmakelaars kunnen niet toveren maar zitten dichter op de woningmarkt, zijn lokaal bekend en horen vaak iets meer dan een gemiddelde zoeker. Wees niet bang om daar wat geld in te investeren. Ik zeg niet dat je dat geld weer terugverdiend (ook al is dat vaak wel zo) maar je maakt wel meer kans op succes. In deze tijd zou ik bijna zeggen dat het niet inschakelen van een aankoopmakelaar, een gemiste kans is. En zo denk ik daar ook over. Ons lukt het namelijk vaak wel om een huis voor onze klanten aan te kopen.

> Klik hier voor meer informatie over een huis kopen in Zwolle

Wist je dat 70% zonder aankoopmakelaar op pad gaat?

Dat zijn nog eens cijfers. Ook hier liggen enorm veel kansen want de aankoopmakelaars weten meer dan een gemiddelde woningzoeker. Bij de bezichtigingen merken we het ook. Het lukt je gewoonweg niet om net zoveel ervaring op te doen als een lokale aankoopmakelaar. De spelregels die makelaars hanteren worden ook beheerst door de aankoopmakelaars. Daar kam (moet) je gewoon gebruik van maken is mijn mening. En dat zeg ik niet omdat ons makelaarskantoor over meerdere aankoopmakelaars in Zwolle beschikt. Nee, het gaat om jou! Wij kunnen je helpen om een woning aan te kopen. Geen 100% garantie maar wel veel meer kans op een huis in Zwolle. Mooier en eerlijker kan ik het niet maken.

Plan een gratis aankoop/ en adviesgesprek waarbij we samen naar jouw mogelijkheden kijken. Heb je er een goed gevoel over? Dan gaan we je helpen. Wil je het liever zelf doen? Ook prima.

Plan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met één van onze aankoopmakelaars.

Plan direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek >

> Ik wil liever direct een makelaar spreken


Over de schrijver
Meindert Zomer is sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Zomer Makelaars BV in Zwolle. Met veel kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren enorm veel artikelen over de makelaardij geschreven om jou als consument verder te helpen. Overweeg je een woning te kopen of te verkopen? Stuur me dan even een bericht om een afspraak te plannen.
Reactie plaatsen