Verkoop je huis beter door Meindert Zomer

300+

Downloads van het e-book

8 jaar

Expert in verkoop en marketing

1051

Video's met tips en adviezen

50%
Direct toegang tot het ebook
Your information is safe with us

Verkoop je huis beter!

Dit boek gaat voor jou het verschil maken tussen snel en goed verkopen of blijven aanmodderen met de verkoop. 

Het verschil tussen HOPEN of VERKOPEN.


Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Een huis kopen is gevoel
 • Eén klik kan het verschil maken
 • De X-factor van jouw huis
 • De beste fotopresentatie
 • De vraagprijs
 • Slimme promotie van jouw huis
 • De besmette woning
 • Meest gemaakte fouten
 • Mijn ervaring met een onverkoopbaar huis
50%
Direct toegang tot het ebook

Snelle service en hulp maar vooral het meedenken met alle opties vond ik geweldig.

Lisette Mannen

Even voorstellen...

Ik ben Meindert Zomer en in 2009 afgestudeerd in de makelaardij. Sinds 2010 ben ik werkzaam als register/makelaar taxateur en marketingexpert. Eerst bij een kleine franchiseorganisatie om daarna de stap naar het volledig zelfstandig ondernemerschap te maken. 


Met een uitgekiend verkoopconcept en een "out of the box" marketingplan ben ik de woningmarkt op gegaan, dit bleek een gouden greep. Veel andere makelaars vroegen zich af waarom het mij wel lukte om in crisistijd een huis goed te verkopen terwijl hun dat vaak niet lukte.

Verkoop je huis beter door Meindert Zomer

Over het ebook:

Al m'n ervaringen zal ik met je delen, daar hoef je helemaal niets voor te betalen. Ik geef je tips en adviezen over de presentatie en mijn ervaringen daarmee. Op welke wijze je slimme promotie in kunt zetten om nog meer potentiële kopers te bereiken. Ik heb de afgelopen jaren alles getest en nagenoeg elke mening wel gehoord.


Het gaat erom wat het beste voor jouw huis werkt. Dat ga ik je in dit boek vertellen. 


En verder...
 • Wat doet een makelaar
 • Hoe selecteer ik een goede makelaar
 • De beste verkoopstrategie
 • Wat je vooral niet moet doen
 • Hoe kan ik zelf de waarde inschatten


Dit boek heb je nodig wanneer je: 

 • overweegt te verkopen
 • hebt besloten te verkopen
 • in de oriëntatiefase zit
 • verkoopadvies wilt
 • op zoek bent naar een makelaar
 • huis al langer in de verkoop staat en het lukt niet
 • meerdere malen in vraagprijs bent gezakt

Kortom een "must have" voor iedere verkoper!

Wat zeggen andere verkopers?

Alles eruit gehaald.

Een makelaar die de regels kent, de grenzen opzoekt maar er binnen blijft. Op deze manier weet je zeker dat ze er echt alles voor je uithalen op elk vlak. Fijne communicatie met korte lijnen. En kennelijk denken er meer mensen zo over als ik zo bij mij in de straat kijk. Wat ik al zei: GEWELDIG!

Renate de Geit

Veel bezichtigingen en snel verkocht.

Veel en prettig contact, te allen tijde bereikbaar. Fantastisch team inclusief een styliste en fotografe, strakke foto's en tekst op funda waardoor er veel bezichtigingen waren. Na 3.5 jaar in de verkoop via andere makelaars, verkoopt Zomer Makelaars het binnen 1 maand. Alle beloftes hebben ze waar gemaakt.

Hermien en Rachelle

Gebruik van Online Media.

Meindert heeft een goede kijk op de markt, een verkoopstrategie voor ieder type woning en vooral een enorm netwerk.

Daarnaast word ik enthousiast van de manier waarop Zomer makelaars "online media" gebruikt, al met al, voor mij de juiste keuze! Zomer makelaars neemt de tijd voor je.

Ferry Speek

Cookiebeleid: