Page content

Tip 2 Wees vriendelijk maar vooral jezelf

Tip 2: Open Huis – Wees vriendelijk en vooral jezelf

Wees vriendelijk maar vooral jezelfWees vriendelijk en vooral jezelf tijdens (Landelijke) Open Huis. Dit is misschien overbodig om te zeggen maar vriendelijkheid wordt door iedereen gewaardeerd. Probeer ook jezelf te blijven tijdens het Open Huis.

Ontspannen sfeer

Draag je normaal geen pak of vind je dat ongemakkelijk? Draag dan ook geen pak tijdens open huis. Dat is nergens voor nodig. Wees ontspannen en jezelf. kijkers komen alleen je huis bekijken en het kan zelfs erg gezellig zijn wild vreemde mensen het huis waar je trots op bent te laten zien.

Gemoedelijke sfeer

Zorg voor een gemoedelijke sfeer. Je kunt ze even op de bank laten zitten (huis voelen) of even samen aan tafel een kopje koffie drinken. Dat wordt vaak erg gewaardeerd en kan kijkers een goed gevoel geven. Dat gevoel kun je met deze kleine dingen versterken.

De appeltaart

Veel verkopers denken dat een appeltaart het huis sneller doet verkopen. Vooral doen! Samen een stukje appeltaart eten versterkt immers het gevoel van huiselijkheid. Kijkers gaan zich dan sneller thuis voelen en dat is precies wat je wilt. Het belangrijkste is dat een huis fris en schoon ruikt.

Bekijk snel de video

Meer open huis tips >>

Contact >>