Page content

De Toiletruimte

Kort maar krachtig

Over de toiletruimte kunnen we kort en krachtig over zijn. De toiletruimte moet schoon zijn en fris ruiken. De toiletpot behoort helemaal schoon te zijn.

Toiletbril

Bij een bezichtiging behoort de toiletbril dicht te zijn, vaak doe ik die zelf nog even dicht wanneer ik iets eerder kom op de afspraak voor bezichtiging.

Prive spullen en bladen weg

Haal zoveel mogelijk de privé spullen weg zoals foto’s en andere kleine prulletjes. Sommige mensen plakken het hele toilet vol met posters en vakantiefoto’s. Niet doen als je woning de verkoop in gaat. Boeken en bladen die op het toilet worden gelezen horen daar niet en mogen worden opgeruimd vóór een bezichtiging.

Kleur toiletruimte verkooptips

Een roze of paarse kleur in een toiletruimte is killing voor een presentatie. Het is slimmer om die wit te maken. Mocht dat geen optie zijn plaats die foto dan niet op internet. In veel gevallen kan de foto van de toiletruimte in de presentatie achterwege worden gelaten tenzij je een fantastisch nieuw en modern toilet hebt die qua steil doorloopt in de rest van het huis.

Geen spullen op de grond

Extra bankjes, kindertoiletpotjes en een toiletzit verkleinen voor kinderen behoren tijdens de ronde van de fotograaf en een bezichtiging niet thuis op het toilet. Ruim deze spullen netjes op.

Schoon en fris

Zorg ervoor dat het toilet fris ruikt. Er is niets zo vervelend voor een geïnteresseerde om in een vies en stinkende toiletruimte te moeten kijken. De fontein en vloer moet schoon zijn en de toiletrollen netjes op z’n plaats.

Verlichting

Zorg voor voldoende verlichting. Sommige toiletten zijn amper te bekijken omdat er verlichting hangt met een lage capaciteit wattage. Kijkers willen ook het toilet goed bekijken.

Kortom

Schoon, fris, neutraal en leeg is het motto voor de toiletruimte.

Bekijk ook de video

Meer verkooptips >>

Contact >>

    Comment Section

    0 reacties op “De Toiletruimte

    Plaats een reactie


    *