Page content

De Keuken

Een schone en frisse keuken

Ook de keuken is verschrikkelijk belangrijk. Het moet schoon, fris en opgeruimd zijn. Het aanrecht kan zoveel mogelijk leeg worden gelaten.

Smaakgevoelig keuken verkooptips

Een keuken is erg smaakgevoelig en de ene is nou eenmaal de andere niet. Een keuken die enigszins gedateerd is hoeft geen afknapper te zijn wanneer het er allemaal netjes en fris uitziet.

Eisen van kopers

Sommige “kopers” zijn echte koks en die verwachten veel van een keuken terwijl een ander vaak eenvoudig kookt. Daar kun je als verkoper niet echt rekening mee houden. Een mooie keuken is natuurlijk fantastisch maar niet voor iedereen weggelegd.

Restyling

Tegenwoordig kan een keuken ook worden gerestyled. De keuken ziet er naderhand als nieuw uit en kan dan vaak nog jaren mee.

Apparatuur

Zorg ervoor dat de apparatuur goed schoon is. Dat geeft een goed gevoel bij de kijker. Gaspitten, combi-oven en de koelkast mooi schoon geeft kijkers een goed gevoel. De combi-oven of oven wordt nog wel eens vergeten maar ook hierin kijken de bezichtigers vaak even om te kijken hoe groot de oven is.

Afzuigkap

Roosters in een afzuigkap moeten mooi schoon zijn en de verlichting moet werkend zijn. Werkt de verlichting niet? Herstel dat dan voordat de bezichtiging plaats vindt. Roosters zijn vaak vet en kunnen met ontvetter worden schoongemaakt. Daarna even in de vaatwasser en het ziet er weer mooi schoon uit.

Kastjes

Bezoekers kijken ook vaak even in de kastjes. Zorg ervoor dat ze netjes opgeruimd en schoon zijn. Ruim overtollige spullen die je niet gebruikt op in de trapkast of berging. Eventueel wat spullen naar de zolder is ook een goede optie.

Hang en sluitwerk

Wanneer een keuken wat ouder is en intensief wordt gebruikt beginnen de deurtjes vaak wat te hangen. In de meeste gevallen kan dat worden gesteld. Neem daar even de tijd voor om dat aan te pakken. Het staat op de foto’s mooier als de lijnen recht lopen en ook de kijker zal het over het algemeen netter vinden.

Bekijk ook de video

Contact >>

    Comment Section

    0 reacties op “De Keuken

    Plaats een reactie


    *