Page content

De Garage

Garage is bedoeld voor de auto maar….  garage verkooptips

In de garage staat meestal geen auto, daar is deze ruimte van oorsprong wel voor bedoeld. Meestal worden daar spullen in opgeslagen of als klusruimte gebruikt. In alle jaren dat ik nu taxeer en huizen verkoop heb ik maar een aantal malen een auto in de garage gezien. Ook staan de fietsen, brommers, scooters en de motor vaak in een garage.

Opruimen

Stal de garage niet helemaal vol met spullen. De kijker wil namelijk de ruimte zien. Wij zorgen zelf meestal voor plattegronden maar dat doet niet elke makelaar. Kijkers willen ruimtes voelen, dat geldt ook voor deze ruimte. Gereedschap netjes opgeruimd of aan het bord en verfpotten in de kast(en).

Schoon

Zorg ervoor dat het schoon is. Het is natuurlijk geen woonkamer maar zaagsel op de grond en spinnenwebben aan het plafond is niet nodig.

Garagedeur en deuren

Zorg ervoor dat de garagedeur en andere deuren open kunnen en soepel draaien of losgaan. Ook hier zijn kijkers nieuwsgierig naar. Is het een elektrische deur dan de afstandbediening klaarleggen zodat de makelaar hiernaar niet hoeft te zoeken.

De vloer

De vloer netjes aanvegen en indien mogelijk schrobben. Een verzorgde vloer geeft een nette indruk. In sommige garages kom ik zelfs plavuizen tegen. Dat ziet er heel erg netjes uit.

Bekijk ook deze video

Meer verkooptips >>

Contact >>

    Comment Section

    0 reacties op “De Garage

    Plaats een reactie


    *