Mijn favorieten

Tips huis verkopen - entree / hal


Entree Hal  Tips huis verkopen, entree / hal

Veel mensen zijn op zoek naar een huis, dat begint vaak op internet. Nadat ze een selectie hebben gemaakt gaan ze vaak even op pad om even langs het huis te rijden. “De eerste indruk buiten”. Valt dit huis in de smaak zal de zoeker naar alle waarschijnlijk een afspraak plannen. Tijdens die afspraak is vaak de entree hal het eerste contact binnen. Dat geeft een bepaalde indruk. De entree-hal is dus een ondergewaardeerd stukje van het huis maar wel verschrikkelijk belangrijk.


Leeg

Zorg ervoor dat de entree/ hal leeg is en er geen dozen of schoenen staan. Dit is het eerste contact in het huis. Wanneer er in een smalle gang ook nog eens een kapstok hangt die overvol hangt met jassen wordt een koper daar niet vrolijk van.


Licht

In veel gevallen is een hal wat donker, soms hanger er gordijnen voor of zit er folie op het raam geplakt. Probeer zoveel mogelijk licht in het huis te krijgen.


Lekker ruiken

Heb je als verkoper huisdieren? Dan kan het voorkomen dat een potentiële koper dat ruikt. Zorg ervoor dat tijdens een bezichtiging de huisdieren niet aanwezig zijn. Meestal ruikt de verkoper het zelf niet meer maar iemand die fris van buiten komt en misschien niet van huisdieren houdt kan daar op afknappen. Zorg dat het schoon is en lekker ruikt bij binnenkomst.


Toegang meterkast

Zorg ervoor dat de meterkast niet geblokkeerd is door kapstokken en andere spullen. Dit staat rommelig en de bezoeker wil ook even in de meterkast kijken. Ruim de spullen (tijdelijk) op.


Voorbeeld

Het bovenste plaatje laat zien hoe het moet. De verkoper heeft alle fotolijsten e.d. van de wand afgehaald en ook de jassen zijn even ergens anders opgeborgen. Een neutraal sausje over de muur doet wonderen. De rest van het huis zag er ook netjes uit dus deze woning is binnen 3 dagen verkocht.


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk ook de Video:


Meer verkooptips >>

Contact >>

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring