Test interesse in jouw woning - Zomer Makelaars Zwolle
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoeveel interesse is er in jouw woning?

Jij woont in Zwolle of omgeving en overweegt je huis te verkopen? Dan kunnen wij voor je uitzoeken hoeveel interesse er in jouw woning is. 


Meer dan 400 woningzoekers staan bij ons ingeschreven dus waarschijnlijk is de koper van jouw huis al bij ons bekend.


Vul nu het aanvraagformulier in en binnenkort weet jij hoeveel interesse er is in jouw woning.

Test de interesse in jouw woning

Nadat je gegevens zijn ontvangen nemen wij contact op om een afspraak te plannen. Tijdens de afspraak bekijken we jouw woning en maken een inschatting van de waarde en leggen we onze werkwijze uit.

Fijne communicatie

Soms is één woord voldoende, geweldig! Het begint al met een vriendelijke telefoniste dat toch het visitekaartje is wanneer je je huis verkoopt. Mailtjes worden binnen een halve werkdag beantwoord. Abnormale ruime openingstijden. En bovenal een makelaar die de regels kent, de grenzen opzoekt maar er binnen blijft. Op deze manier weet je zeker dat ze er echt alles voor je uithalen op elk vlak. Fijne communicatie met korte lijnen. En kennelijk denken er meer mensen zo over als ik zo bij mij in de straat kijk. Wat ik al zei: GEWELDIG!


Renate de Geit

Eerlijk en oprecht

Wat mij betreft niet alleen de tofste, maar ook de eerlijkste en meest oprechte makelaar die ik ken. Ons huis via Meindert Zomer naar volle tevredenheid in de verkoop gedaan en ook vrij snel verkocht. Wat ik echt tof vind aan deze makelaar, is de snelheid waarmee ze op je vragen antwoorden en de correctheid van dat alles. Echt super!


Tom Reuvers

Cookiebeleid: