Wat is mijn huis waard?
Meer weten >>

Page content

Resultaatgerichte Bezichtigingen

Resultaatgerichte Bezichtigingen

Ik roep het al jaren. Verkopen is een vak!

Ik roep het al jaren, verkopen is een vak. Dat begint natuurlijk al online met een professionele presentatie, call to actions om de kijker te verleiden een afspraak voor bezichtiging te maken. Resultaatgerichte bezichtigingen om de beste deal te sluiten.

Waar is de presentatie voor?

De presentatie is ervoor om de woningzoeker lekker te maken. Een goede presentatie geeft een potentiële koper een goed gevoel. Dat gevoel is bepalend of er wel, of niet een afspraak wordt gemaakt. Zomer Makelaars maakt de beste presentaties voor uw woning.

Bereikbaarheid

De geïnteresseerde moet op een zo makkelijk mogelijke manier een afspraak kunnen maken. Teveel klikken of een telefoon die niet wordt opgenomen kan in deze snelle tijd er zomaar voor zorgen dat een potentiële koper afhaakt. Zomer Makelaars is altijd bereikbaar.

Bezichtiging

Iedereen kan een huis laten zien, ook de verkopers zelf. Op zich is dat niet zo moeilijk maar een makelaar is natuurlijk niet emotioneel betrokken bij een bezichtiging. Dat is een enorm voordeel. Zomer Makelaars zet bezichtigingen om in deals.

Resultaatgerichte bezichtigingen

Dit is een heel ander verhaal. Als makelaar moet je de geïnteresseerde serieus nemen. Haar wensen inventariseren en de voordelen van het huis laten zien. De voordelen kunnen de nadelen opheffen waarmee de kijker een koper wordt. Zomer Makelaars verkoop huizen, geen praatjes.

Passie

Al meer dan 25 jaar heb ik een enorme passie voor verkopen. Dat zie je terug in de resultaten van Zomer Makelaars. Alles is verkoopbaar, ook uw huis. Ons motto: Als wij uw huis niet kunnen verkopen, lukt het niemand!

Verkoopmogelijkheden

Overweegt u om uw huis te verkopen? Of bent u benieuwd naar de verkoopmogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ik kom persoonlijk langs om kennis te maken.

Door: Meindert Zomer

Contact >>

Comment Section

0 reacties op “Resultaatgerichte Bezichtigingen

Plaats een reactie


*