Partners

NLVERHUIST

NLVERHUIST

NLVERHUIST is een platform voor iedereen die gaat verhuizen. Allerlei artikelen met waardevolle tips staan hier paraat. Maak ook gebruik van de handige verhuisplanner die NLVERHUIST aanbiedt.
Homekeur-bouwkundige-keuring-Zomer-Makelaars-Zwolle

Bouwkundige keuring

Homekeur is dé specialist voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde en ambitieuze werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.
Energie vergelijken

Energievergelijken en afsluiten

Direct kosteloos regelen van water - energie - gas of warmte - internet - tv en bellen en meer. Ook voor duurzame producten en/of mobiele telefonie. Via NLVERHUIST en Easy Nuts een overzicht van alle mogelijkheden.

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Succesvol als aankoopmakelaar

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je nu in als zoeker of meld je aan via Cribb.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle