Niet zomaar een klant maar...

Over jou
Niet zomaar een klant omdat elk mens, en elke wens, anders is. Vandaar de slogan: Omdat het om mensen gaat, niet om stenen. Dat is waar het om draait wanneer jij hulp nodig hebt bij een huis kopen, verkopen of taxeren. Het draait om jou! Die stralende ogen die we zien wanneer we iets wat onmogelijk lijkt, samen voor elkaar krijgen. Daar doen we het voor!

Wie ben jij?

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Waarschijnlijk denk je aan verhuizen of heb je een taxatierapport nodig. Wat is de reden voor verhuizen, wat zijn je mogelijkheden en waarnaar ben je op zoek. Wil je de waarde en verkoopopbrengst van je huis weten? Of heb je al een koper op het oog. Heb je al een ander huis gevonden? Of zoek je hulp bij het zoeken naar een huis. Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Of weet je exact wat je wilt. Wil je juridisch advies? Of heb je een taxatierapport nodig voor de aankoop of verbouwing. We zijn oprecht in jouw geïnteresseerd. Deel je verhaal met ons zodat we samen voor jouw het juiste pad uit kunnen stippelen.

Wat is jou volgende stap?

Wij zijn starters...

Als starter heb je het niet makkelijk in de huidige woningmarkt. Het aanbod is laag en kopers staan voor starterswoningen in de rij. Wat is jouw verhaal? Heb je al meerdere malen geboden en lukt het niet om ertussen te komen? Is je maximale leencapaciteit nét niet genoeg? Ben je telkens nét te laat voor een bezichtiging? Laat ons weten wat jouw situatie is, wij denken in oplossingen. We kunnen niets garanderen maar willen kijken naar de mogelijkheden, om binnen redelijke termijn toch iets voor elkaar te kunnen krijgen.


Wij gaan samenwonen...

We hebben besloten om te gaan samenwonen. Ik heb een huurwoning en mijn vriend een koopwoning. We willen graag gaan samenwonen maar we twijfelen over de plaats en plek. Moeten we tijdelijk eerst gaan samenwonen in mijn huis? Of moeten we eerst een volgend huis kopen. Moeten we de overwaarde van m'n vriend z'n huis verplicht gebruiken? Of zijn er andere mogelijkheden.  


Wij zijn doorstromers...

De beslissing is genomen, we gaan verhuizen! De zoektocht begint meestal op Funda en al snel merk je dat het aanbod woningen waarnaar je op zoek bent beperkt is. Komt er dan een geschikte woning voorbij waar je wilt kijken kom je soms op de reservelijst te staan. Wanneer het toch lukt om een afspraak voor bezichtiging te maken merk je dat er veel potentiële kopers zijn waardoor je kans op succes klein is. Jouw bod is te laag en de verkopers gaan met een andere koper in zee. Herkenbaar? Schakel ons als aankoopmakelaar in zodat we je kunnen helpen. Geen garanties, wel meer kans!


Wij gaan scheiden...

De kogel is door de kerk, we gaan scheiden maar wie blijft er in de woning wonen? Of gaan we beiden op zoek naar een ander huis. Hoe zit het financieel en waar moet ik rekening mee houden wanneer de ander uitkoop. Zijn er wel mogelijkheden om beiden weer te kopen? Of kom ik in aanmerking voor een urgentie bij een huurhuis. Moeten we een waardebepaling uit laten voeren? Of hebben we een taxatierapport nodig. Een scheiding gaat gepaard met veel emotie. Daarbij is eerlijk en onafhankelijk advies belangrijk, deel je verhaal met één van onze makelaars en breng hiermee de mogelijkheden in kaart. Wij hebben veel ervaring met huizen verkopen door scheiding en bieden jullie/jou een luisterend oor en zetten de mogelijkheden voor je op een rij.


We worden ouder...

Inmiddels zijn we op leeftijd en is ons huis te groot geworden. We zijn op zoek naar een gelijkvloerse woning of appartement. Onze kinderen geven al langer aan dat het beter is om iets anders te zoeken maar we weten niet waar we moeten beginnen. Dit is een logisch gevolg van het ouder worden maar ook hier speelt vaak de emotie een grote rol. De gedachte om de vertrouwde omgeving te verlaten kan tot slapeloze nachten leiden. Dat begrijpen wij als geen ander. Misschien dat wij het koop- en verkooptraject wat inzichtelijker kunnen maken door de te nemen stappen voor jullie op een rij te zetten. Rustig de tijd nemen voor de volgende stap, en geen overhaaste beslissingen nemen is de sleutel tot een soepele overgang naar de nieuwe woning. Onze makelaars weten hier alles van.


We hebben een huis geërfd...

Vader of moeder is overleden en het huis moet worden verkocht. Het hele huis staat nog vol met spullen en we weten niet waar we het eerste of laatste mee moeten beginnen. Moeten we het hele huis alvast leeghalen? Of kunnen er spullen blijven staan. Welke gegevens zijn benodigd voor de verkoop? Of hoe zit het met de verklaring van erfrecht. Kan één van de erfgenamen de koopovereenkomst of akte van levering in het buitenland tekenen? Of moeten ze bij de overdacht via de notaris aanwezig zijn. In deze situatie komen er vaak allerlei vragen naar boven waar wij antwoord op weten. 


Wij luisteren graag naar je verhaal...

Wat jouw/jullie situatie ook is. Er is altijd wel een makelaar bij ons op kantoor die hiermee ervaring heeft. Deel je verhaal en wij zoeken samen naar een passende oplossing. Wij zijn goed in luisteren en denken met je mee. Uiteindelijk beslis je zelf wat goed voelt en of je wel/niet toe bent aan de volgende stap.

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Succesvol als aankoopmakelaar

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden terwijl het aanbod laag is.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je nu in als zoeker of meld je aan via Cribb.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle