Nieuwe stijl makelaar met ouderwetse kwaliteit
20 januari 2022 
1 min. leestijd

Nieuwe stijl makelaar met ouderwetse kwaliteit

2022 zijn we begonnen met een nieuw logo en nieuwe stijl. Een stijl waar we trots op zijn. We hebben het concept Nieuwetijdsmakelaar toegevoegd onder de naam Zomer Nieuwetijdsmakelaars. Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar maar dan wel met ouderwetse normen en waarden. Zo’n makelaarskantoor is Zomer Makelaars in Zwolle.

Zelfstandig makelaars zijn de sleutel tot succes. Als franchise of Zzp’er loop je nou eenmaal harder dan wanneer je in loondienst bent. Je werkt aan je eigen succes terwijl je als werknemer werkt aan het succes van je werkgever. Zomer Makelaars is zo’n organisatie waarbij de makelaars zelfstandig zijn en dus nét iets meer doen dan bij een gemiddeld makelaarskantoor. 

Ouderwetse normen en waarden

Er is veel te doen in makelaarsland waarbij makelaars niet altijd in een positief daglicht worden gezet. Wij laten ons in ieder geval niet gek maken en houden vast aan onze ouderwetse normen en waarden. Een eerlijk en inzichtelijk verkoopproces waarbij iedereen een eerlijke kans heeft. Open en transparant met het beste voor onze opdrachtgevers.

Volledige begeleiding van A t/m Z waarbij de opdrachtgever controle houdt. Goed op de hoogte van de processen en extra advies waar nodig om alles in goede banen te leiden. Je bent per slot van rekening niet zomaar een koper of verkoper. Bij ons is iedereen gelijk maar we kunnen maar één opdracht per object aanvaarden en daar wijken we onder geen beding vanaf.

Nieuwetijdsmakelaars

De naam Nieuwetijdsmakelaar is in 2013 door een vriend van mij (Meindert) bedacht en komt voort uit Nieuwetijdskinderen. Een nieuwe tijd, een nieuw soort makelaar. Van een Nieuwetijdsmakelaar mag je meer verwachten. Dat komen we graag bij jou aan tafel uitleggen. Wil je alvast meer weten over onze dienstverlening? Download dan alvast de verkoopbrochure (huis verkopen). Dat geldt ook voor de Aankoopbrochure (huis kopen).

Download brochure(s)

Klik hier om de aankoop- en/of verkoopbrochure te downloaden.

Wil jij ook de waarde van je woning weten? Of heb je een andere vraag?

> Vraag dan hier alvast een gratis informatiegesprek aan


Over de schrijver
Meindert Zomer is sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Zomer Makelaars BV in Zwolle. Met veel kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren enorm veel artikelen over de makelaardij geschreven om jou als consument verder te helpen. Overweeg je een woning te kopen of te verkopen? Stuur me dan even een bericht om een afspraak te plannen.
Reactie plaatsen