Meindert Zomer (Register Makelaar/Taxateur)

Meindert Zomer - Zomer Makelaars

Even voorstellen...

Ik ben Meindert Zomer en sinds 2010 eigenaar van Zomer Vastgoed, tegenwoordig Zomer Makelaars BV. We hebben een fantastisch makelaarsteam in Zwolle waar ik deel vanuit mag maken. Daar ben ik oprecht trots op!


Voor diverse makelaarsdiensten en advies kun je me inschakelen maar mijn specialisatie is, het verkopen van woningen, waarbij ik nét dat stapje harder zet voor een nét iets betere deal. Dat is ook waar mijn hart ligt en ik duidelijk het verschil maak. Graag kom ik langs om vrijblijvend kennis te maken.

Ervaring en kennis

In 2009 ben ik afgestudeerd als Register Makelaar Taxateur en heb me ingeschreven bij SCVM. Ik taxeer voor alle validatie-instituten en ben sinds 2016 ingeschreven bij het nieuwe NRVT. Aan ervaring geen gebrek want sinds m'n 30e ben ik verkoper. Ik woon in Stadshagen wat écht mijn wijk is. Daarnaast heb een passie voor muziek en piano spelen. Muziek spelen maakt m'n hoofd vrij en doet de creativiteit groeien. Dat hebben we nodig in deze tijd.

Succesvol als aankoopmakelaar

De rol van aankoopmakelaar is de laatste jaren enorm veranderd. Het gaat erom op welke manier je er toch voor zorgt een woning tegen een acceptabele prijs te bemachtigen. Wanneer een huis kopen een spel is, ken ik de spelregels, en daar kan jij van profiteren. Bel me voor aankoopadvies.

Gratis waardebepaling

Als geen ander weet ik hoe spannend het voor potentiële verkopers kan zijn om de eerste stap te zetten. Laat die eerste stap bij mij beginnen. Ik bied je graag een gratis waardebepaling aan waarbij ik langskom om kennis te maken en jouw woning te bekijken. Daarna kom ik met een gedegen en onderbouwd verkoopadvies zonder enige verplichting. Gewoon eerlijk advies zonder poespas!

Ook toe aan een makelaar die wél dat stapje harder loopt?
Stuur me een bericht via het formulier of app me op 06-50212240.

Ik spreek je snel!

Groet Meindert

Wat zeggen klanten over Meindert

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fam. Yaacoub (10)
Snel vakkundige adviezen gekregen en snel antwoord gehad op al mijn vragen. Lonny Pol was altijd bereikbaar, flexibel en doortastend. Het invullen van alle papieren die een verkoop met zich meenemen verliep goed door het systeem wat ze gebruiken bij Zomers. 
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hugo Langhorst (10)

Wij vonden het best spannend om ons huis te verkopen in corona-tijd. Meindert was erg vindingrijk in het plannen van zo veel mogelijk bezichtigingen in een korte periode. Dit moest na elkaar, omdat kijkdagen niet mogen van de corona-richtlijnen. Omdat er vaste middagen gepland werden was het voor ons ook erg behapbaar, want met een klein kind en een kat in huis is het lastig om je huis lang netjes te houden. Wij hebben veel kijkers gehad en waren ons huis snel kwijt. Inmiddels hebben we onze kopers ontmoet en beide zijn we erg content met de (ver)koop.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Lars Schenkel (9)

Contact met de makelaar was gemakkelijk en laagdrempelig. Makelaar was erg deskundig, heeft veel kennis van de lokale markt en heeft onze belangen naar tevredenheid behartigd.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Jacob de Vries (9)

Via facebook deze makelaar gevonden, prettige kennismaking en samenwerking. Hij heeft een realistische kijk op de markt, hierdoor is mijn huis snel verkocht. De afhandeling is ook prima gegaan, hij is betrokken en bereikbaar. Hij is ook onze aankoopmakelaar en inmiddels hebben we met hulp van hem een nieuw huis aangekocht.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Succesvol als aankoopmakelaar

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je nu in als zoeker of meld je aan via Cirkl.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle
arrow_drop_up arrow_drop_down