Page content

Marktwaarde van mijn huis

Marktwaarde van mijn huis

Wat is de marktwaarde van mijn huis?

Wat is de marktwaarde van mijn huis? Dat is een veelgestelde vraag, de marktwaarde is gebaseerd op hetgeen een vrijwillige koper wil betalen na voldoende marketing door de verkoper of diens makelaar. Tijdens een waardebepaling wordt hier verder op ingegaan, de makelaar bepaalt de waarde van de woning. Wanneer je meerdere makelaars uitnodigd zullen er waarschijnlijk meerdere waardes naar voren komen, dat klinkt op zich logisch maar is voor de consument toch een vreemde zaak. Vooral wanneer daar meer dan 20.000 euro verschil in zit. Dat kan met het vertrouwen en de strategie van de makelaar te maken hebben. Wanneer er alleen een taxateur langskomt krijg je veelal weer een andere waarde.

Marktwaarde in 2016

De marktwaarde in 2016 is gestegen en huizen vliegen bijna weer als warme broodjes over de toonbank, je zou denken dat dan ALLE woningen sneller verkocht worden tegen een hogere prijs. Ook in deze gekke markt blijkt dat daar veel verschil in zit. Courante huizen met voldoende ruimte en slaapkamers en op een leuke plek verkopen weer “flink” boven de vraagprijs, echter is er altijd een categorie huizen die lastig verkoopbaar zijn. Dat kan met gedateerdheid te maken hebben of een te hoge vraagprijs ten opzichte van andere huizen. Ook de plek en het uitzicht kan bepalend zijn voor de verkoopbaarheid.

Ik wil mijn huis verkopen en wil graag advies!

Ook in deze markt geldt dat een huis goed gepresenteerd moet worden, een goede presentatie zorgt voor een snellere verkoop en een hogere opbrengst. Laten we eerlijk zijn voor een goed onderhouden huis die mooi is gepresenteerd zijn we bereid om meer te betalen. Dat zie je vaak ook aan het aantal aanvragen voor bezichtigingen. Ons record ligt in 2016 op 35 bezichtigingen binnen 1 uur. Hoe we dat doen? Nodig ons uit voor een advies gesprek.

Terugkomen op de marktwaarde van jouw huis!

Niemand weet exact wat jouw huis zal opleveren en wat de uiteindelijke marktwaarde is, veelal is het een schatting van de makelaar of een taxateur. Echter wij hebben enorm veel kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat een woning het maximale opbrengt! Dat begint met een goede verkoopstrategie, alles wat wij doen is erop gebaseerd om een zo hoog mogelijke prijs te krijgen voor je huis. Dat is waar we goed in zijn!

WIJ HALEN HET MAXIMALE ERUIT!

Wat is de marktwaarde van jouw huis?

Contact >>

Comment Section

0 reacties op “Marktwaarde van mijn huis

Plaats een reactie


*