Makelaars vergelijken in Zwolle
09 februari 2022 
1 min. leestijd

Makelaars vergelijken in Zwolle

Makelaars in Zwolle vergelijken:

  • Vergelijk nu meerdere makelaars op basis van kosten.
  • Selecteer de beste makelaar in Zwolle.
  • Makelaar in Zwolle nodig?
  • Vraag nu vrijblijvende offertes van makelaars aan.
  • Ontvang direct 4 offertes van makelaars in Zwolle.
  • Vind de goedkoopste makelaar in Zwolle.
  • Selecteer aankoopmakelaar in Zwolle.

Dit zijn teksten die ik regelmatig voorbij zie komen en worden gegenereerd door bedrijven die online goed vindbaar zijn. Deze bedrijven zijn erbij gebaat om zoveel mogelijk leads te verzamelen die naar makelaars in Zwolle worden verstuurd. En het verbaast me niets dat er steeds meer van dit soort bedrijven bijkomen.

Vaak wordt de indruk gewekt dat je direct een aantal offertes in je mailbox ontvangt maar dat is niet de praktijk. Makelaars ontvangen je gegevens en proberen daarna een afspraak te maken. Dat is ook logisch omdat ze de woning willen bekijken om goed advies te geven. Dit is voor verkopers niet altijd even duidelijk.

Het kan ook anders!

Wanneer je overweegt je huis te verkopen kun je bij ons een gratis waardebepaling aanvragen. Hierbij is het direct duidelijk dat we een afspraak in plannen om jouw woning te bekijken. We onderzoeken de waarde en komen met een onderbouwd advies. Daarna mag je zelf beslissen of je wel/niet met ons van start gaat.

> Naar gratis waardebepaling

Wil je liever nog geen afspraak? Dan kun je bij ons een gratis waarderapport van je huis aanvragen. Houd er wel rekening mee dat dit een rekenkundige waarde is waarbij geen rekening is gehouden met verbouwingen, uitbreidingen of verbeteringen. De mooie nieuwe badkamer van 20.000 euro zal in zo’n rapport niet terug zijn te zien maar wel bij een gratis waardebepaling waarbij één van onze makelaars langskomt.

> Naar waarderapport aanvragen

Tot slot:

Ben je op zoek naar een makelaar of aankoopmakelaar in Zwolle? Dan is het handig om een gratis informatiegesprek aan te vragen waarbij we alvast telefonisch een aantal zaken doornemen. Dit is geheel kosteloos en verplicht je tot niets.

Plan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met één van onze makelaars.

Plan direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek >

> Ik wil liever direct een makelaar spreken

Over de schrijver
Meindert Zomer is sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Zomer Makelaars BV in Zwolle. Met veel kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren enorm veel artikelen over de makelaardij geschreven om jou als consument verder te helpen. Overweeg je een woning te kopen of te verkopen? Stuur me dan even een bericht om een afspraak te plannen.
Reactie plaatsen