Page content

Waardebepaling huis Windesheim

Waardebepaling huis Windesheim

Waardebepaling huis Windesheim

Waardebepaling huis Windesheim: Zomer Makelaars

De verkoop van uw woning start vaak met een waardebepaling om zo een goed beeld te krijgen over de marktwaarde van uw huis in Windesheim. Er kunnen verschillende redenen zijn om een waardebepaling aan te vragen:

  • Op basis van de geschatte verkoopwaarde wilt u een beslissing nemen of u wel of niet uw huis gaat verkopen!
  • U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen.
  • U wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.

Wat is mijn huis in Windesheim waard?

Om de waarde van uw woning goed in kaart te brengen komen we vrijblijvend en geheel gratis bij u langs. We bekijken uw huis en doen een vergelijking met andere verkochte woningen in Windesheim en omgeving. Als alle gegevens beschikbaar zijn komen we tot een geschatte waarde waarmee u aan de slag kunt om een juiste beslissing te kunnen nemen. Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport, de bank eist vaak een taxatierapport voor de financiering van de toekomstige woning. Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Waardering woning in Windesheim

Een waardering is een geschatte waarde waarbij Zomer Makelaars een goed beeld schetst over de waarde van uw woning en binnen welke termijn we voor een zo hoog mogelijke prijs uw huis verkopen. Hierbij doen we een gedegen onderzoek naar recente ontwikkelingen en transacties in Windesheim en omgeving.

Waarde van uw huis in Windesheim

Indien u heeft besloten dat u uw woning in Windesheim gaat verkopen begeleiden wij u graag bij het aan- en/of verkooptraject. Wij helpen u zorgeloos verkopen en zien ernaar uit u te mogen helpen bij de aankoop van uw “nieuwe” droomhuis. Let op want er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt.

Woningwaarde in Windesheim  en omgeving

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Over Windesheim

Het prachtige Windesheim heeft een gevarieerd aanbod van woningen. Wij beschikken over veel marktgegevens en recente verkooptransacties zodat we op basis van een vrijblijvend bezoek een goede inschatting kunnen maken over de waarde van uw woning.

Zullen we kennis maken?

Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling!

Contact >>

Comment Section

0 reacties op “Waardebepaling huis Windesheim

Plaats een reactie


*