Page content

Waarde woning

Waarde woning

Waarde woning

Wat is de waarde van mijn woning?

De verkoop van uw woning start vaak met een waardebepaling om zo een goed beeld te krijgen over de marktwaarde van uw huis. Er kunnen verschillende redenen zijn om een waardebepaling aan te vragen:

  • Op basis van de geschatte verkoopwaarde wilt u een beslissing nemen of u wel of niet uw huis gaat verkopen!
  • U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen.
  • U wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.

Wat is mijn huis waard?

Om de waarde van uw woning goed in kaart te brengen komen we vrijblijvend en geheel gratis bij u langs, we bekijken uw huis en doen een vergelijking met andere verkochte woningen in de omgeving. Als alle gegevens beschikbaar zijn komen we tot een geschatte waarde waarmee u aan de slag kunt om een juiste beslissing te kunnen nemen.

Waardering woning

Een waardering is een geschatte waarde waarbij Zomer Makelaars een goed beeld schetst over de waarde van uw woning en binnen welke termijn we voor een zo hoog mogelijke prijs uw huis verkopen. Hierbij doen we een gedegen onderzoek naar recente ontwikkelingen en transacties in de omgeving van uw huis.

Waarde van uw huis!

Indien u heeft besloten dat u uw woning gaat verkopen begeleiden wij u graag bij het aan- en/of verkooptraject. Wij helpen u zorgeloos verkopen en zien ernaar uit u te mogen helpen bij de aankoop van uw “nieuwe” droomhuis. Let op want er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Slimme verkopers kiezen voor een eerste gesprek met makelaar Hasselt, Zomer Makelaars.

Woningwaarde – waarde woning

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Zullen we kennis maken?

Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling!

Contact >>

Of klik hieronder op de woonplaats van uw keuze!