Mijn favorieten

Verkooppakket

Wat is een verkooppakket?

Makelaarsdiensten bestaan er in allerlei soorten en maten. Van full-service tot doe het zelf verkopen. Een huis verkopen is een serieuze zaak die je het beste over kunt laten aan een expert. Dat is de makelaar of internetmakelaar.
 

Diensten en deeldiensten

Deze makelaar kan ook verschillende diensten of deeldiensten aanbieden. De makelaar kan het gehele verkooptraject voor z’n rekening nemen of de verkoper helpt zelf mee verkopen. Laat goed omschrijven wat de makelaar in zo’n geval doet en wat er van jou wordt verwacht. Dat komt onenigheid achteraf.
 

De mogelijkheden

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt tegenwoordig wel aangeboden. Van Facebook Live tot VR. Ook 360 graden foto’s, drones en een woningfilm is populair. Online bezichtigen wordt steeds populairder dus ik ben benieuwd waar het naartoe gaat in de toekomst.
 

Het doel

Het doel van een presentatie is de kijker binnen te krijgen. Denk dus goed na wat je nodig hebt om de online kijker te verleiden een afspraak voor bezichtiging te maken. Wanneer je teveel laat zien mist het misschien wel z’n doel.
 

Too much?

Met goede foto’s en de juiste marketing kunnen wij een woning verkopen. Meestal al voordat het op Funda verschijnt. Is dat slim? Dat hangt van je persoonlijke situatie af. Je kunt een presentatie en de dienstverlening ook upgraden. Het is slim om te bekijken wat het kost en wat het oplevert.
 

Het verkooppakket zelf

In het pakket staan vaak de presentatie mogelijkheden vermeld, hierin staat exact omschreven wat je krijgt en wat dat kost. Laat je hierover goed informeren. Dat komt teleurstelling vooraf. Bekijk ook een aantal presentaties van de makelaar zodat je een beeld hebt van wat je kunt verwachten. De pakketten bestaan veelal uit fotografie, video, plattegronden en Funda. Kijk goed naar wat je krijgt en wat je daarvoor moet betalen.
 
Advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact >>
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring