Page content

Verkoopmakelaar in Zwolle

Verkoopmakelaar Zwolle

Verkoopmakelaar Zwolle

Verkoopmakelaar Zwolle: Zomer Makelaars

Wilt u een huis verkopen en bent u op zoek naar een goede verkoopmakelaar in Zwolle? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Zomer Makelaars werkzaam in Zwolle en omgeving bent u aan het juiste adres. Het team van Zomer Makelaars helpt u graag! Slimme keuze als u op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Zwolle of omgeving.

Aankoop en Verkoop Makelaar Zwolle

Of het nu gaat om aankoopbegeleiding of het verkopen van een huis, bij makelaar Zwolle Zomer Makelaars kunt u voor al deze diensten terecht, sinds 2010 zijn wij actief in de regio Zwolle en omgeving en hebben een unieke strategie ontwikkeld waardoor we regelmatig huizen voor de vraagprijs verkopen en zelfs daarboven. Wij bieden dezelfde kwaliteit als de “traditionele” makelaars in Zwolle maar zetten veel meer kanalen in om uw huis veel sneller en tegen een hogere prijs te kunnen verkopen. Met minder bezichtigingen sneller verkopen dat wil toch iedereen?

Makelaars Kantoor in Zwolle – makelaarskantoor Zwolle

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Zwolle gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Zomer Makelaars.

Gaat u een woning (ver)kopen in Zwolle?

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Bij verkoopmakelaar Zwolle – Zomer makelaars Alles gaat in goed overleg.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Zomer Makelaars is ook uw aan en/of verkopend makelaar in Zwolle en omgeving.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt weten wat uw woning in Zwolle op dit moment waard is:

  • Op basis van de geschatte verkoopwaarde wilt u een beslissing nemen of u wel of niet uw huis gaat verkopen!
  • U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen.
  • U wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.

Het prachtige Zwolle heeft een gevarieerd aanbod van woningen en in verschillende wijken en buurten. Wij hebben enorm veel woningen verkocht en getaxeerd in Zwolle en beschikken over veel marktgegevens. Tevens beschikken wij over recente verkooptransacties zodat we op basis van een vrijblijvend bezoek een goede inschatting kunnen maken van uw koop en/of verkoop mogelijkheden.

Zullen we kennis maken?

Nodig ons uit voor een gratis aan- en/of verkoop adviesgesprek.

Contact >>