Wat is mijn huis waard?
Meer weten >>

Page content

Presentatie huis

Presentatie huis

Presentatie huis

Wat zijn de mogelijkheden om een huis te presenteren?

De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd, waar je vroeger alleen van de buitenkant een foto zag is het tegenwoordig mogelijk om "online" de woning te bekijken. Je loopt als het ware door de woning en kijkt om je heen. (Presentatie huis)

Filmpjes - presentatie huis

In 2013 (filmpje staat nog op YouTube) begon ik filmpjes te maken waarbij ik de volledige woning liet zien. Ik had een GoPro en een kinderstuurtje (geel) gekocht waarmee ik door de woning liep om alles te laten zien. Tegenwoordig zijn er partijen die dit idee professioneel hebben opgepakt, de kwaliteit is enorm goed geworden.

Moet je alles laten zien?

Daar zijn de meningen over verdeeld, ik ben juist van mening dat je nét genoeg moet laten zien om de mensen nieuwsgierig te maken. Dan maken ze een afspraak voor bezichtiging en kunnen ze de woning live zien. Een huis kopen blijft toch gevoel. Dat gevoel moet goed zitten, dat begint al online.

Foto presentatie huis

Alle toetsers en bellen zijn natuurlijk fantastisch maar in hoeverre draagt iets bij aan een snellere verkoop. Of zelfs hogere opbrengst. De presentatie moet geen doel op zich zijn! De presentatie van een huis heeft maar één doel > ZOVEEL MOGELIJK MENSEN GEÏNTERESSEERD MAKEN. Dat wordt nog wel eens vergeten.

Mijn ervaring

De fotoreportage blijft toch in eerste instantie de allerbelangrijkste. Dat zijn natuurlijk stilstaande beelden maar daar zijn we aan gewend. Een filmpje, 360 graden foto's en video's, hoogte foto's en allerlei science-fiction scènes dragen niet bij aan een snellere verkoop. Het is natuurlijk "ERG LEUK" om te zien.

Plattegronden

Deze zijn natuurlijk erg belangrijk, vooral mannen kijken als eerste naar de plattegronden. Het technisch inzicht van de man laat snel zien of de woning met name groot genoeg is. Ook kan er snel worden ingeschat of alles er in past en of het de gewenste indeling heeft.

Plattegrond van de tuin

De tuin maakt een belangrijk onderdeel uit van het beslissingsproces van een "koper". Wij zorgen vaak voor een plattegrond van de tuin zodat ook de geïnteresseerde snel kan zien hoe groot de tuin is. De indeling kan natuurlijk naar eigen wens worden aangepast.

Het volledige pakket

Ik kan me voorstellen dat je als verkoper in de verleiding komt om te kiezen voor de makelaar waarbij je het meest uitgebreide pakket kunt krijgen. Daarom kunnen wij echt alles qua presentatie leveren. U vraag en wij draaien. Van film tot hoogte foto van plattegrond tot 3D-sketch of van 3D Virtuele Tour tot een VR (Virtuele Reality) bezichtiging. Wij regelen het!

Meer weten?

Contact >>