Page content

Makelaar in Hattem

Makelaar Hattem

Makelaar Hattem

Makelaar Hattem: Zomer Makelaars

U zoekt een goede makelaar in Hattem? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Zomer Makelaars Hattem bent u aan het juiste adres.

Onze makelaar woont in Hattem

Onze makelaar Klarisse woont in Hattem en is volledig op de hoogte van de woningmarkt en uw verkoopkansen. Laat u daarom deskundig adviseren door onze makelaar zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Aankoop en Verkoop Makelaar Hattem

We verzorgen de aankoopbegeleiding of het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen u volledig zodat u zich over het aankoop- en/of verkooptraject geen zorgen hoeft te maken. Sinds 2010 zijn wij actief in de regio Hattem en hebben een unieke strategie ontwikkeld waardoor we regelmatig huizen voor de vraagprijs verkopen en zelfs daarboven. Wij bieden dezelfde kwaliteit als de “traditionele” makelaars in Hattem maar zetten veel meer kanalen in om uw huis veel sneller en tegen een hogere prijs te kunnen verkopen. Met minder bezichtigingen sneller verkopen. Dat is pas slim.

Makelaarskantoor Hattem

De juiste makelaar vinden kan een hele opgave zijn. Wanneer u op zoek gaat naar een makelaar in Hattem denk dan eens aan ons. Er zitten namelijk grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Zomer Makelaars Hattem.

Gaat u een woning (ver)kopen in Hattem?

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg.

Makelaar zoeken

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Aanbod woningen in Hattem

Het aanbod woningen in Hattem is zeer gevarieerd, onze makelaars beschikken over veel marktgegevens en recente verkooptransacties zodat we  een goede inschatting kunnen maken van uw koop en/of verkoop mogelijkheden.

We komen graag langs om kennis te maken.

Nodig ons nu uit voor een gratis aan- en/of verkoop adviesgesprek.

Contact >>

Video