Page content

Makelaar in Hasselt

Makelaar Hasselt

Makelaar Hasselt: Zomer Makelaars

U bent op zoek naar een makelaar in Hasselt en overweegt uw huis te verkopen? Of u bent benieuwd naar de mogelijkheden of de waarde van uw woning? Dan is vaak een kennismakingsgesprek de beste oplossing. Wij zijn werkzaam in Hasselt en omgeving en kunnen een goede inschatting maken van uw verkoopmogelijkheden.

Verkoopmakelaar in Hasselt

Wij bieden dezelfde kwaliteit als traditionele makelaars maar we hanteren een veel effectievere manier van verkopen. Via meerdere kanalen kunnen wij ook uw huis aanbieden zodat ook uw huis sneller en tegen een hogere prijs kan worden verkocht. Sinds 2010 zijn we actief in de makelaardij en verkopen regelmatig huizen voor de vraagprijs of zelfs daarboven. Ook als aankoopmakelaar kunnen wij u helpen bij het vinden en kopen van een huis.

Makelaarskantoor Hasselt

Als verkoopmakelaar in Hasselt behartigen wij úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpen u zorgeloos uw woning te (ver)kopen. Houd er rekening mee dat er grote verschillen zijn in kwaliteit en kosten van makelaars. Steeds meer mensen kiezen voor het (ver)kopen van een woning een makelaar die ook online actief is en de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaarskantoor is Zomer Makelaars.

Gaat u een woning (ver)kopen in Hasselt?

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Aan- en verkopend makelaar in Hasselt en omgeving.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt weten wat uw woning in Hasselt op dit moment waard is:

  • Op basis van de geschatte verkoopwaarde wilt u een beslissing nemen of u wel of niet uw huis gaat verkopen!
  • U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen.
  • U wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.

Hasselt is gunstig gelegen en heeft een gevarieerd aanbod van woningen, wij beschikken over veel gegevens en recente transacties zodat we op basis van een vrijblijvend bezoek een goede inschatting kunnen maken van uw koop en/of verkoop mogelijkheden.

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aan- en/of verkoop adviesgesprek.

Contact >>