Page content

Aankoopmakelaar Zalk

Aankoopmakelaar Zalk inschakelen: Zomer Makelaars

Wilt u een huis kopen en bent u op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Zalk? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Zomer Makelaars werkzaam in Zalk en omgeving bent u aan het juiste adres. Slimme keuze als u op zoek bent naar een goede aankoopmakelaar in Zalk of omgeving.

Aankoopmakelaar Zalk

Bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een full-service aankoopbegeleiding waarbij úw belang voorop staat, het gehele traject nemen we voor u uit handen en houden u van elke stap volledig op de hoogte, sinds 2010 zijn wij actief in de regio Zalk en omgeving en hebben voor veel tevreden klanten hun droomhuis in Zalk of omgeving aangekocht.

Aankoop Makelaars Kantoor in Zalk – aankoop makelaarskantoor Zalk

Wanneer u besluit een woning in Zalk te koop is het slim dat u op zoek naar de juiste aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het aankopen van een huis en helpt u zorgeloos een woning aan te kopen. Wij bescherming u voor onaangename verrassingen achteraf en bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen advies. U wilt toch ook weten waar u aan toe bent?

Gaat u een woning kopen in Zalk?

Wij helpen graag bij de aankoop van uw “nieuwe” droomhuis, wij begeleiden u bij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij u de baas blijft! Wij adviseren en u beslist!

Zomer Makelaars is ook uw aankopend makelaar in Zalk en omgeving.

Als u een woning in Zalk op het oog heeft wilt u toch ook graag antwoord op de volgende vragen:

  • Is de vraagprijs niet (veel) te hoog?
  • Wat is de werkelijke marktwaarde?
  • Hoe zit het met erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen?
  • Is er sprake van bodemvervuiling?
  • Zijn er asbesthoudende materialen in de woning verwerkt?
  • Hoe is de bouwtechnische staat?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in de wijk?
  • Hoe zit het met de financiële positie van de VvE bij appartementen?
  • Ik heb een woning gezien op erfpacht, hoe zit dat?

Het prachtige Zalk heeft een gevarieerd aanbod van woningen en is een leuke plek om te wonen, maakt u gebruik van onze aankoopbegeleiding dan krijgt u natuurlijk ook inzage in de marktgegevens en recente aankooptransacties. Door onze marktkennis en ervaring  kunnen we een goede inschatting kunnen maken over de werkelijke waarde van het huis dat u wilt aankopen. U wilt toch ook niet teveel betalen?

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aankoop adviesgesprek.

Contact >>