Page content

VBO Makelaar

VBO Makelaar –┬áZomer Makelaars Zwolle

Wij als VBO Makelaar nemen u graag alle zorg uit handen. Van bezichtiging tot overdracht, wij kunnen het gehele (ver)kooptraject voor u regelen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning.

Volledige begeleiding

Een woning (ver)kopen is een grote beslissing, en in de huidige woningmarkt ook een flinke uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag aan om u te kunnen helpen. Van bezichtiging tot overdracht waarbij wij het gehele traject van A tot Z voor onze rekening nemen. Altijd transparant, open en eerlijk.

No-Nonsense Makelaar

Wij staan voor no-nonsense en duidelijke communicatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. De koop of verkoop van uw woning kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Waarom onze keuze voor VBO Makelaar

In 2010 ben ik gestart als zelfstandige in een franchise-concept. Een jaar later ben ik daar uitgestapt om definitief de sprong in het diepe te wagen een eigen kantoor op te zetten. Het voormalige kantoor was lid van VBO (dat was toen de naam van de brancheorganisatie – het is nu VBO-Makelaar). Het lag voor de hand om voor VBO te kiezen maar toch heb ik ook de andere brancheorganisaties uitgenodigd. Uiteindelijk is mijn keuze toch op VBO Makelaar gevallen. Het is een laagdrempelige brancheorganisatie zonder fratsen of poeha. Dat past enorm goed bij ons makelaarskantoor. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

VBO Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wij als VBO-aankoopmakelaar kunnen u hierbij van dienst zijn. Ook hiervoor geldt dat wij het gehele traject voor onze rekening kunnen nemen van bezichtiging tot aankoop, het voeren van de onderhandelingen, controle koopovereenkomst en afwikkeling bij de notaris. Kortom: Bij VBO Makelaar Zomer Makelaars in Zwolle is uw (verk)koop in goede handen.

Mogelijkheden bespreken

U wilt graag verhuizen, maar denkt dat zoiets in deze tijd niet mogelijk is? Wij als VBO Makelaar in Zwolle bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact >>