Page content

Huis zoeken Olst

Huis zoeken Olst via Zomer Makelaars

Bent u op zoek naar een koophuis in Olst? Dan bent u bij Zomer Makelaars werkzaam in Olst en omgeving aan het juiste adres. Kijk eerst bij ons aanbod koopwoningen. Bij te verwachten woningen staan de huizen die binnenkort nieuw in verkoop komen. Ook kunt u zich inschrijven om al het nieuwe aanbod als eerste in uw mailbox te ontvangen. Inschrijven kan via de homepage. Slimme keuze als u op zoek bent naar een woning in Olst of omgeving. (Huis zoeken Olst)

Huis zoeken Olst en Zomer Makelaars als aankoopmakelaar

Niets gevonden bij het aanbod? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning. Bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een full-service aankoopbegeleiding waarbij úw belang voorop staat, het gehele traject nemen we voor u uit handen en houden u van elke stap volledig op de hoogte, sinds 2010 zijn wij actief in de regio Olst en omgeving en hebben voor veel tevreden klanten hun droomhuis in Olst of omgeving aangekocht.

Huis kopen in Olst

Wanneer u besluit een woning in Olst te kopen is het slim dat u zich laat begeleiden door een goede aankoopmakelaar. Wij helpen u graag bij het aankopen van een huis waarbij úw belang voorop staat. Wij bescherming u voor onaangename verrassingen achteraf en bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen advies. U wilt toch ook weten waar u aan toe bent?

Heeft u een woning in Olst gezien?

Heeft u een leuke woning in Olst gezien en bent u voornemens een bod uit te brengen? Dan kunt u ons meenemen naar de tweede bezichtiging. Wij helpen graag bij de aankoop van uw “nieuwe” droomhuis en begeleiden u bij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris. U hoeft alleen maar na te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij u de baas blijft! Wij adviseren en u beslist! Mocht er in ons eigen bestand een passende woning voor u beschikbaar komen zullen wij informeren.

Uw aankopend makelaar in Olst en omgeving.

Huis zoeken Olst

Enkele vragen die bij op kunnen komen zijn:

 • Is de vraagprijs niet (veel) te hoog?
 • Wat is de werkelijke marktwaarde?
 • Hoe zit het met erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen?
 • Is er sprake van bodemvervuiling?
 • Zijn er asbesthoudende materialen in de woning verwerkt?
 • Hoe is de bouwtechnische staat?
 • Wat zijn de ontwikkelingen in de wijk?
 • Hoe zit het met de financiële positie van de VvE bij appartementen?

Het prachtige Olst heeft een gevarieerd aanbod van woningen en is een leuke plek om te wonen. Maakt u gebruik van onze aankoopbegeleiding dan krijgt u natuurlijk ook inzage in de marktgegevens en recente aankooptransacties. Door onze marktkennis en ervaring  kunnen we een goede inschatting kunnen maken over de werkelijke waarde van het huis dat u wilt aankopen. Laat u goed adviseren!

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek.

Contact >>

  Comment Section

  0 reacties op “Huis zoeken Olst

  Plaats een reactie


  *