Page content

Review Ferry Speek voor Zomer Makelaars

10

03 juli 2017

Ferry Speek

Als commercieel manager vind ik mezelf serieus de beste verkoper van mijn huis. Toch had ik besloten twee makelaars uit te nodigen om de vraag te stellen wat hun toegevoegde waarde is. Nadat ik Meindert Zomer gesproken heb, besloot ik de andere makelaar af te bellen. Meindert komt niet met allerlei beloftes en toezeggingen, hij is nuchter en enthousiast. En niet onbelangrijk, Meindert heeft een goede kijk op de markt, een verkoopstrategie voor ieder type woning en vooral een enorm netwerk.

Na iedere bezichtiging hadden we even contact en kreeg ik uitgebreid te horen wat de feedback was na de bezichtiging, dat heb ik als zeer prettig ervaren. Graag wil ik ook nog iets vertellen over de mensen achter Meindert, Klarisse, die ieder telefoontje en mailtje van mij bliksemsnel beantwoord.

Dat geeft een prettig gevoel, op deze manier weet ik dat ook de aspirant kopers van mijn woning snel en goed te woord worden gestaan. Natuurlijk heeft ook Zomer makelaars geen glazen bol en moeten er ook gewoon mensen komen die geïnteresseerd zijn in je woning.

Zelf heb ik gekozen voor Zomer makelaars omdat er niet iedere bezichtiging een andere makelaar je woning probeert te verkopen. Daarnaast word ik enthousiast van de manier waarop Zomer makelaars “online media” gebruikt, al met al, voor mij de juiste keuze! Zomer makelaars neemt de tijd voor je. Ferry Speek

 • Enthousiasme: 10
 • Snelheid van reageren: 10
 • Afspraken nakomen: 10
 • Creativiteit: 10
 • Marktkennis: 10

  Comment Section

  0 reacties op “Review Ferry Speek voor Zomer Makelaars

  Plaats een reactie


  *