Page content

Vragenlijst

Vragenlijst

Vragenlijst

Wat is een vragenlijst bij een huis verkopen?

De vragenlijst is een informatielijst die door de verkopers wordt ingevuld. Laten we er vanuit gaan dat dit naar waarheid wordt ingevuld. Deel A is ter informatie van de koper en vragenlijst B is ter informatie van de notaris.

Voorblad

Deze vragenlijst is samengesteld, omdat bij het kopen en verkopen van een huis (een onroerende zaak) de koper verplicht is vragen te stellen over het huis dat hij wil kopen. Als verkoper bent u verplicht zo volledig en uitvoerig mogelijk de juiste informatie te verstrekken over de staat van uw huis.

Ook voor eventuele lasten en beperkingen, zoals een hypotheek of erfdienstbaarheid van het huis, moet u voortaan informatie verstrekken. Dit is uw risico. Indien u bewust informatie over uw huis achterhoudt, kunt u als verkoper aansprakelijk worden gesteld.

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen en u bovendien te helpen bij het verzamelen van informatie over het huis, is deze informatielijst samengesteld. Vul daarom graag deze lijst zo volledig mogelijk en naar waarheid in, bij voorkeur digitaal. Verkoper(s) geven toestemming om deze vragenlijst deel A in de brochures te gebruiken.

Twijfelt u of u bepaalde zaken wel of niet moet melden? Vul die gegevens dan in met een afwijkende kleur, onze makelaar zal u hierin tijdens de woningopname adviseren.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Zomer Makelaars. Stuur de ingevulde lijst vervolgens naar info@zomermakelaars.com

Tenslotte is Zomer als deskundige in onroerende zaken bij uitstek de aangewezen persoon voor de voorbereiding, begeleiding, advisering en vastlegging van de aan- of verkoop van een huis.

Begrippenlijst >>

 

Huis-verkopen-Zomer-Makelaars-ZwolleGratis-Waardebepaling-Zomer-Makelaars-ZwolleContact Zomer Makelaars Zwolle