Page content

VBO

VBO

VBO

Wie of wat is VBO?

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed

Dit is de op één na grootste brancheorganisatie van Nederland. Tegenwoordig omgedoopt tot VBO-Makelaar. Deze makelaars werken nagenoeg met hetzelfde systeem als NVM makelaars. nadat Funda vrij is gegeven zit er geen verschil meer tussen beide makelaars ook al is dat niet iedereen met me eens.

Waarom deze keuze

In 2010 ben ik gestart als zelfstandige in een franchise-concept. Een jaar later ben ik daar uitgestapt om definitief de sprong in het diepe te wagen een eigen kantoor op te zetten. Het voormalige kantoor was lid van VBO (dat was toen de naam van de brancheorganisatie – het is nu VBO-Makelaar). Het lag voor de hand om hiervoor te kiezen maar toch heb ik ook de andere brancheorganisaties uitgenodigd. Uiteindelijk is mijn keuze toch op VBO-Makelaar gevallen. Het is een laagdrempelige brancheorganisatie zonder fratsen of poeha. Dat past enorm goed bij ons makelaarskantoor. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. GewoonZomer.nl

No-Nonsense Makelaar

Wij staan voor no-nonsense en duidelijke communicatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Alle bedragen worden inclusief BTW gecommuniceerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De koop, verkoop of taxatie van uw huis kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

VBO-Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Ook als aankoopmakelaar kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Ook hiervoor geldt dat wij het gehele traject voor onze rekening kunnen nemen van bezichtiging tot aankoop, het voeren van de onderhandelingen, controle koopovereenkomst en afwikkeling bij de notaris. Kortom: Bij VBO Makelaar Zomer Makelaars in Zwolle is uw (ver)koop of taxatie in goede handen.

Mogelijkheden bespreken

Denkt u aan verhuizen of heeft u besloten te verhuizen? Nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.  Wij brengen uw mogelijkheden in kaart waarna u zelf een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Begrippenlijst >>

Contact >>