Page content

VastgoedPro

VastgoedPro

VastgoedPro

Wat is VastgoedPro?

Vastgoed-Pro is net zoals VBO Makelaar en NVM een brancheorganisatie waar makelaars zich aan kunnen sluiten. Wanneer je voor de klant een woning uitgebreid op Funda wilt plaatsen heb je zo’n lidmaatschap nodig. Ook wanneer je als taxateur aan de slag wilt en voor o.a. NWWI en TaxateursUnie¬†wilt taxeren moet je zijn aangesloten bij 1 van de 3 brancheorganisaties.

Bron: VastgoedPro

Vastgoed-Pro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector.

Als beroepsvereniging richt VastgoedPRO zich op de individuele beroepen binnen de sector om haar leden optimaal te faciliteren. De vereniging is nu nog gericht op 2 beroepen met ieder een eigen sectie, namelijk de makelaar en de taxateur. Onze ambitie is echter groter. Ook andere professionals werkzaam in de vastgoedsector kunnen zich bij ons aansluiten al dan niet georganiseerd in een eigen sectie.

De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en het faciliteren van de leden bij de uitoefening van hun beroep. De leden bedienen klanten in de particuliere (woning)markt alsook op de zakelijke markt voor bedrijfsmatig- en agrarisch vastgoed.

De grootste brancheorganisatie is NVM, daarna komt VBO Makelaar met circa 1000 leden. Vastgoed-Pro heeft circa 700 leden. (2016)

Begrippenlijst >>

Contact >>