Page content

Social Media Plan

Wat is een Social Media Plan?

Een Social Media Plan is een plan voor het delen van artikelen of in ons geval huizen. Veel makelaars delen hun aanbod koophuizen via Social Media maar vaak zit daar geen echt plan achter. Vraag de makelaar waarmee je in zee gaat of er zo’n plan wordt opgesteld.

Automatisch inplannen

Via diverse tools kunnen artikelen worden ingepland om te delen via onder andere Facebook en Twitter. Het voordeel hiervan is dat een woning vaker voorbij komt dan eenmalig delen. Doelgroep en tijdsplanning om te delen is enorm belangrijk zodat je de juiste mensen op het juiste tijdstip bereikt.

Vrienden vragen om te delen

Vraag ook altijd je vrienden het huis te delen. Hoe groter het bereik des te groter de kans dat er iemand tussen zit die interesse heeft. Ook mensen die niet op zoek zijn naar een huis kunnen geïnteresseerd raken. Via Social Media is dat ook de doelgroep die je kunt bereiken.

Video: Vraag vrienden om te delen

Funda

De meeste woningzoekers zoeken via de website Funda, dus iemand die echt op zoek is vindt uiteindelijk via de websites wel een geschikte woning. Iemand die niet op zoek is kan verliefd worden op een huis wat via Social Media voorbij komt. Dat kan een potentiële koper zijn en het verhuisproces versnellen.

Bekijk ook de overige video’s

Vraag de makelaar naar het Social Media Plan

Inplannen van Social Media 

Begrippenlijst >>

Contact >>