Page content

Kluswoning

Kluswoning

Kluswoning

Wat is een kluswoning?

Het woord zegt het al, dat is een woning waar aan geklust moet worden. Meestal hebben we het dan niet over een woning waar alleen de badkamer of keuken van vervangen dient te worden. Vaak is het een gedateerde woning die bijvoorbeeld niet aan de huidige eisen voldoet. Er zijn allerlei verschillende kluswoningen.

Koper: Maak een rekensom

Belangrijk bij kluswoningen is de rekensom. Schakel deskundige hulp in zoals een (aankoop) makelaar, aannemer en bouwkundig inspecteur om de kosten in kaart te brengen. De aankoopmakelaar kan op basis van de nog te maken kosten relatief goed de marktwaarde inschatten. Houd er ook rekening mee dat klussen qua tijd en kosten meestal tegenvalt.

Verkoper: Hoe presenteer je een kluswoning?

In onderstaande video leg ik uit en laat ik zien hoe je een kluswoning kunt presenteren. Indien klussen vóór de verkoop teveel werk is kunnen wij dat traject overnemen. Zomer Makelaars werkt samen met verschillende bedrijven om een goede presentatie neer te zetten. De kosten worden vaak dubbel en dwars terugverdient omdat de woning zo beter gepresenteerd wordt. Ook kunnen we een presentatie in 3D maken zodat de geïnteresseerde alvast een beeld krijgt hoe het eruit kan komen te zien.

 Video: Hoe presenteer ik een kluswoning?

Begrippenlijst >>

Contact >>

Comment Section

0 reacties op “Kluswoning

Plaats een reactie


*