Page content

Funda

Funda

Funda

Wat is Funda?

Funda.nl is de grootste Nederlandse aanbod website voor onroerend goed. Aangesloten makelaars zoals NVM, VBO-Makelaar en VastgoedPro kunnen de woningen op deze aanbodsite plaatsen. De afgelopen jaren zijn er diverse, rechtszaken geweest over de ongelijke behandeling ten opzichte van de makelaars. Inmiddels wordt het aanbod van alle makelaars consument vriendelijk getoond. VBO, VastgoedPro en NVM makelaars hebben nu dezelfde internetplaatsing. De aanbod website Funda is net zoals Marktplaats niet meer weg te denken uit ons leven. De machtspositie van Funda.nl is erg groot.

Website Mobile First

Sinds november 2015 is de website compleet vernieuwd. Het motto is; Mobile First. Het aanbod wordt mobiel-vriendelijk getoond en de zoekfuncties zijn verbeterd. De foto’s worden groter uitgelicht en staan verzameld in de top 6. Wanneer je de oude volgorde van presenteren aanhoudt komt dit de presentatie niet ten goede. De eerste 6 foto’s zijn namelijk de eyecatchers van de site. Daar hoort natuurlijk geen gedateerd toilet te staan. Net zoals bij elke verandering is niet iedereen blij met deze vernieuwde website maar de consument is er wel blij mee.

Presentatiemogelijkheden

De website biedt verschillende presentatie-mogelijkheden aan waarbij je je als klant af moet vragen welke (meer)waarde elke marketing-tool heeft. Alles kunnen we plaatsen maar alles kost ook geld. De zoekers zijn in ieder geval gebaat bij goede en duidelijke foto’s. Daar valt bij sommige makelaars nog aardig wat winst te halen.

Zomer Makelaars gebruikt een uitgebreide plaatsing

Zomer makelaars plaatst de meeste woningen op Funda, sommige woningen worden zo snel verkocht dat een internet-presentatie niet meer nodig is. Met een uitgebreide plaatsing laten we de complete woning zien.

Statistieken

Elke klant krijgt van ons een account waarin ze de statistieken kunnen volgen. Hoe vaak een woning bekeken is en hoeveel contactaanvragen er zijn geweest. Des te meer bezoekers des te groter de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

Focus

De eerste klap is een daalder waard luidt het spreekwoord. Dat is bij Funda zeker het geval, wanneer we de statistieken van een nieuw in verkoop genomen woning bekijken zien we iets opvallends. De eerste dag wanneer een woning op Funda zichtbaar wordt schieten de statistieken omhoog, dat is ook logisch. Daarna zakken de views weer enorm naar beneden. Hier ligt de focus van Zomer Makelaars op. Goed en met een fantastische presentatie de woning in de markt zetten loont. Veel woningen verkopen we in de eerste dagen, dat scheelt de verkopers enorm veel werk omdat we de bezichtigingen veelal bij elkaar plannen.

Slimme verkoopstrategie

De afgelopen jaren hebben we een slimme verkoopstrategie ontwikkeld waarbij we naar meerdere factoren van het verkoopproces kijken. Hierdoor halen we ongelooflijke resultaten voor onze klanten. Hoe we dat doen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend verkoop- en adviesgesprek. Dit eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets. Huis verkopenMaak nu een afspraak >>

Begrippenlijst >>

Contact >>