Page content

Makelaar Zwolle

Makelaar Zwolle: Zomer Makelaars in Zwolle

Een makelaar is bijna altijd betrokken bij de belangrijkste emotionele gebeurtenissen in uw leven, indien u voor het eerst gaat samenwonen, bij gezinsuitbreiding, scheiding of overlijden. Vaak is zo’n gebeurtenis verbonden met de koop of verkoop van een woning, in sommige gevallen kunt u zelfs te maken krijgen met restschuld of verkoop met NHG. Kies daarom voor Zomer Makelaars, uw betrouwbare makelaar Zwolle, met u meedenkt, altijd bereikbaar is en naar uw wensen luistert.

Makelaar Zwolle

Het Bedrijf Zomer Makelaars Zwolle

ZOMER MAKELAARS is in 2010 opgericht door Meindert Zomer, het is een jong , professioneel, dynamisch en klantvriendelijk bedrijf die de nadruk legt op korte lijn communicatie en persoonlijke benadering. Wij leveren een pakket aan dienstverlening waarbij wij het gehele traject verzorgen van het op de juiste manier in de markt presenteren tot aan de uiteindelijke eigendomsoverdracht bij de notaris en alles wat daarbij nodig is om een succesvolle en zorgeloze verkoop te realiseren.

Boven alle verwachtingen

Toen ik in 2010 met de makelaardij in Zwolle startte kon ik niet vermoeden dat het zo’n vaart zou lopen. Na eerst een jaar in een franchise formule te hebben gewerkt heb ik de definitieve start gemaakt om voor mezelf verder te gaan. De eerste periode bestond Zomer Makelaars alleen uit makelaar en taxateur Meindert Zomer. Al snel groeide het bedrijf zo hard dat ik versterking nodig had. Klarisse is me toen komen versterken. Zij maakt zich de makelaardij in no time eigen en is inmiddels ook vaak buiten het makelaarskantoor op pad om kopers en verkopers te helpen een huis te kopen of te verkopen. Omdat ik altijd iemand op het makelaarskantoor nodig heb was Inge de volgende medewerker die we hebben aangenomen. Inge verzorgd alle communicatie via kantoor en maakt onder andere koopovereenkomsten, brochures en vult de website zomermakelaars.com en aanbodkoopwoningen.nl met woningen.

Goede Service makelaar Zwolle

Team Zomer Makelaars

Doordat we met z’n drieën werkzaam zijn binnen ons kantoor kunnen we altijd voldoen aan de wensen van de kopers of verkopers. Dat is hetgeen waar ik tegenaan liep toen ik nog alleen werkzaam was. De bereikbaarheid is veel beter geworden en mails worden snel beantwoord. Ook het overleg over bijvoorbeeld een koopovereenkomst gaat nu veel sneller. Tijden veranderen en klanten willen nu eenmaal snel geholpen worden. Daar kunnen wij inmiddels aan voldoen. Kwaliteit in ons makelaarskantoor is het allerbelangrijkste wat voor ons telt. Klanten zijn altijd op zoek naar een goede makelaar. In 2015 zijn wij uitgeroepen tot beste makelaar van Overijssel. Automatisch ook de beste makelaar van Zwolle. Dat is iets waar we enorm trots op zijn.

Wij zijn altijd op zoek naar tevreden opdrachtgevers, onze beste ambassadeurs.

Bij Makelaar Zwolle bent u aan het juiste adres. Slimme keuze als u op zoek bent naar een makelaar in Zwolle of omgeving. Zomer Makelaars in Zwolle staat garant voor een kwaliteitsmakelaar. De afgelopen jaren hebben we enorm veel klanten geholpen bij het kopen of verkopen van een huis. We zijn in crisistijd begonnen met onze makelaardij en zijn uitgegroeid tot een goede en grote speler op de huidige woningmarkt in Zwolle. Inmiddels verkopen we rond de 80 huizen per jaar. Daarvoor is goede marketing om een huis in de verkoop te zetten enorm belangrijk. We zetten een huis niet alleen op Funda maar promoten het via diverse verkoopkanalen.

No nonsense makelaar

Tip van een verkoper: Meindert is een no nonsens makelaar. Bij de eerste kennismakingsgesprek, klikte het meteen. Je kreeg de informatie die je als huisverkoper nodig hebt, in duidelijke en begrijpelijke taal. Ook de condities waaronder de verkoop door Zomer makelaars wordt behandeld zijn duidelijk en worden daarna schriftelijk bevestigd. Wij zijn zeer tevreden over Zomer makelaars en kunnen u die van harte aanbevelen.

Makelaars en Social Media

Social Media is bij het verkopen van een huis niet meer weg te denken. Zomer Makelaars promoot bijna via alle kanalen een huis wat te koop staat. Door slimme constructie bieden wij net iets meer dan de gemiddelde makelaar in Zwolle en omgeving. Daardoor is uw huis sneller verkocht en is de verkoopopbrengst van een huis net iets hoger dan normaal. We verkopen enorm veel huizen voor de vraagprijs of hoger.

Verkoopmakelaar Zwolle

Bij Verkoopmakelaar Zomer Makelaars kunt u voor alle makelaarsdiensten terecht, sinds 2010 zijn wij actief in de regio Zwolle en omgeving en hebben een unieke strategie ontwikkeld waardoor we regelmatig huizen voor de vraagprijs verkopen en zelfs daarboven. Wij bieden dezelfde kwaliteit als de “traditionele” makelaars Zwolle maar zetten veel meer kanalen in om uw huis veel sneller en tegen een hogere prijs te kunnen verkopen. Met minder bezichtigingen sneller verkopen.

Aankoopmakelaar Zwolle

Ook als aankoopmakelaar kunt u ons inschakelen. Wij begeleiden het hele traject van A t/m Z. Ook buiten Zwolle hebben we veel woningen aangekocht voor tevreden klanten. Kies voor zekerheid en schakel ons in  om het hele aankoop traject te begeleiden. We halen het maximale uit een aankooptraject en adviseren u eerlijk over alle aspecten van de woning en de grond. Ook de ligging en coulantheid van het huis wordt met u besproken.

Makelaars Kantoor in Zwolle – makelaarskantoor Zwolle

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Zwolle gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Zomer Makelaars.

Gaat u een woning (ver)kopen in Zwolle?

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg. We doen voor u een waardebepaling en zetten de woning op een slimme manier in de markt. We gaan voor de hoogste opbrengst en laten de marktwerking hun werk doen.

Huis verkopen Zwolle

Wil je een huis verkopen of een huis te koop zetten? Wij hebben niets aan websitevulling maar halen alles uit de kast om uw huis voor een goede prijs te verkopen. Dat is onze passie, huizen verkopen!

Aan- en verkoop makelaar

Zoekt u een makelaar voor de verkoop? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Uw aan en/of verkopend makelaar in Zwolle

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt weten wat uw woning in Zwolle op dit moment waard is. Wij brengen samen met u in kaart welk doel u beoogt en maken een plan van aanpak. Een gedegen en onderbouwd verkoopplan stellen we op zodat u weloverwogen een goede beslissing kunt nemen. Wil u nog niet verkopen maar een gratis waardebepaling? Ook dan staan wij voor u klaar.

Makelaar Zwolle Zuid

Ons kantoor is gevestigd in Zwolle Zuid waar wij bekend zijn met de woningmarkt. We verkopen veel huizen in Zwolle Zuid en kunnen u goed adviseren over uw woning verkoopkansen.

Makelaar Zwolle Stadshagen

De favoriete wijk van makelaar en taxateur Meindert Zomer is Stadshagen, hoe kan het ook anders want hij woont er zelf. We hebben veel huizen in Stadshagen verkocht en helpen u ook graag.

12 tips makelaar kiezen

Tips makelaar Zwolle kiezen

Speciaal voor huizenverkopers heb ik de 12 tips makelaar kiezen geschreven. Hierin leg ik uit waar u zoal op moet letten wanneer u makelaars uitnodigt voor de verkoop van uw huis. Alle aspecten zoals presentatie, waarde, verkoopstrategie, verschillende makelaars en brancheorganisatie VBO Makelaar, NVM en VastgoedPro komen aan bod.

Ga naar 12 tips makelaar kiezen >>

Terugblik

Als ik terugblik op de afgelopen jaren kunnen we met recht zeggen dat ons team één van de besten uit Zwolle is. We hebben de afgelopen jaren enorm veel mensen van eerlijk en onafhankelijk advies voorzien. We hebben ervoor gezorgd dat mensen geen verkeerde beslissing hebben genomen wat ze enorm veel geld heeft bespaart. Dat is altijd de insteek van ons kantoor geweest. mensen helpen en behoeden voor fouten. We hebben ook veel mensen geholpen die gingen scheiden of met restschuld opgezadeld waren. Nagenoeg alle trajecten met restschuld zijn kwijtgescholden door NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Daar zijn we trots op.

Beoordelingen

Wie is de beste makelaar Zwolle: Cijfer 9.2 van 96 recensies

FUNDA: Cijfer 9.1 van 76 beoordelingen

Ervaring met Zomer Makelaars

Een deskundige makelaar met een ontzettend enthousiast team om zich heen. Meindert werkt samen met een goede styliste en even zo professionele fotograaf. Mails worden snel beantwoord en het kantoor is telefonisch altijd goed bereikbaar. Meindert kent de markt en realiseert in korte tijd je wensen. Mijn woning is sneller verkocht dan ik durfde te dromen door een perfecte verkoopstrategie van de makelaar en zijn team!

 • Enthousiasme: 10
 • Snelheid van reageren: 10
 • Afspraken nakomen: 10
 • Creativiteit: 10
 • Marktkennis: 10

Als je het besluit genomen hebt om je huis te verkopen dan wil je dat het zo snel mogelijk gebeurt. Dat is een proces wat je samen met een makelaar kunt ondernemen. En dan doe je het samen, de makelaar doet zijn deel en als verkopers zul je je ook in moeten zetten. Je bent een team. Zo hebben we dat wel ervaren.

Klik met de makelaar

We voelden direct een klik met meindert, met name omdat we het prettig vonden dat hij gewoon zijn werk goed wil doen zonder mooie praatjes zoals makelaars kunnen doen. Uiteindelijk was ons huis binnen een maand of 5 verkocht. Ook als aankoopmakelaar hebben we goede ervaringen. Kortom als je een eerlijke makelaar en een fijne samenwerking zoekt met een makelaar en zijn team? Dan kun je gerust met zomermakelaars deze uitdaging aangaan!

 • Enthousiasme: 10
 • Snelheid van reageren: 10
 • Afspraken nakomen: 10
 • Creativiteit: 10
 • Marktkennis: 10

We zijn erg blij met de begeleiding die Meindert Zomer en zijn team hebben verleend bij de verkoop van onze huidige woning en de aankoop van onze nieuwe woning. De Verfrissende en energieke aanpak van Meindert en zijn collega’s heeft geleid tot een zeer vlot en voorspoedig gelopen verkoop- en aankooptraject. Het contact hebben wij als zeer aangenaam en deskundig ervaren. Warm aanbevolen dus!

 • Enthousiasme: 10
 • Snelheid van reageren: 10
 • Afspraken nakomen: 10
 • Creativiteit: 10
 • Marktkennis: 10

TIP: Maak eens een afspraak met ons kantoor om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Uw huis is misschien meer waard dan u denkt. Graag komen wij voor een gratis waardebepaling bij u aan huis.

Videobeoordeling voor aankoopmakelaar Zwolle

Wij wilden ook een huis kopen en dat is voor het eerst wel even wennen, het is nieuw. Je weet niet wat je moet zien en waar je op moet letten. Antwoord op welke vragen je dan ook hebt. Een aankoopmakelaar helpt dan en met Meindert hebben wij goede ervaringen. Goed advies, behulpzaam en altijd bereikbaar. Helemaal Top, dat helpt zeker voor je vertrouwen in het hele proces.

Videobeoordeling voor makelaar Zwolle

Waarom hebben jullie voor Zomer Makelaars gekozen?

Omdat Meindert anders dan andere makelaars een stuk sprankelijker was en innovatiever en ik denk dat hij daarom makkelijker een huis verkoopt in deze tijd dan een standaard makelaar.

Wat heeft Zomer Makelaars Extra gedaan om jullie huis te verkopen?

Meindert kwam een aantal keren met wat nieuwe ideeën, een eigen miniwebsite onder andere en bangers op een aantal websites zodat ons huis op meerdere plekken te zien was en daardoor makkelijker verkocht is.

Zou je Zomer Makelaars aanbevelen bij anderen?

Ja absoluut, ik zou Zomer Makelaars in Zwolle aanbevelen bij anderen zoals vrienden en collega’s.

Tips, reviews, beoordelingen en aanbevelingen van verkopers voor makelaar Zwolle

 • Zeer tevreden, snapt waar het om gaat en neemt daarop de juiste beslissing, verkoop betekend actief bezig zijn en dat gebeurt ook.
 • Prettige omgang, heldere afspraken en betrouwbare makelaar die je helpt wanneer het nodig is.
 • Er wordt goed meegedacht en je wordt in het hele proces begeleid indien gewenst. Ook wordt er goed nagedacht over de presentatie waardoor de kans op verkoop aanzienlijk vergroot wordt. Ik ben dan ook erg tevreden met het verloop van het gehele (ver)koop traject. Zeker aan te raden!
 • Duidelijke aanpak, helder, betrouwbaar, zeer goed resultaat in een korte tijd mijn woning verkocht (binnen 8 dagen in een zeer moeilijke tijd). Kortom! Zeer positief!
 • Deze makelaar is oprecht en verhuurt een woning alsof het zijn eigen woning is.
 • Een zeer gedreven makelaar. Vanaf het eerste moment goed inzicht in de markt en goed advies gegeven. Als we vragen hadden was Meindert zeer goed bereikbaar, zowel overdag als in de avond konden we bellen.
 • Heel erg tevreden, zeer professioneel en tegelijkertijd zo persoonlijk! Huis verkocht en ook weer aangekocht bij Meindert Zomer. Erg blij mee!

Ga naar beoordelingen voor Zomer Makelaars >>

Makelaarskantoor Zomer is in een moeilijke tijd gestart, de klanten zijn zeer tevreden en 100% beveelt Zomer Makelaars in Zwolle aan vrienden, kennissen, buren en collega’s aan. Het is een groot verschil met traditionele makelaars die veelal een huis alleen op funda plaatsen. Wij lopen een stuk harder en hebben een uitgekiende marketingstrategie om een huis boven de vraagprijs te verkopen. Hoe we dat doen? Nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. We brengen dan uw verkoop kansen in kaart. Uw huis is meestal meer waard dan u denkt, de marktwaarde hoeft niet de opbrengst te zijn. De marktwaarde is hetgeen de taxateur aangeeft maar door onze unieke strategie is het mogelijk dat uw huis veel meer opbrengt.

Contact >>

Zomer Makelaars in Zwolle is een actieve, persoonlijke en betrokken makelaardij zwolle die met u meedenkt! Ook als aankoopmakelaar Zwolle bent u hier aan het juiste adres. Zomer Makelaars uit Zwolle is de makelaar om uw woning snel en effectief te verkopen.

Makelaar Zwolle Team Zomer Makelaars

Meer weten over makelaar Zwolle Zomer Makelaars?

Neem dan contact met ons op.

Contact >>