Makelaar Zalk | Zomer Makelaars
arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Zalk

Makelaar Zalk nodig?

Waarschijnlijk heb je gezocht op makelaar Zalk, daarom ben je op deze pagina terecht gekomen. Er zitten meerdere makelaars in Zalk maar Zomer Makelaars is dé moderne makelaar in Zalk die het net even wat anders aanpakt dan een gemiddelde makelaar. En daar hebben we enorm veel succes mee. Natuurlijk zijn we ook actief in de dorpen steden rondom Zalk zoals Zwolle, Hattem, Wapenveld, Hasselt, Dalfsen, Wilsum, Kampen, Wijthmen, Zalk, 's Heerenbroek, Oldebroek, Hattemerbroek, Zalk, Laag Zuthem, Hoonhorst, Rouveen, Genemuiden en IJsselmuiden.


Vernieuwende makelaar in Zalk

Ben je op zoek naar een traditionele makelaar zoals we die allemaal kennen? Dan is het misschien beter om verder te kijken. Ben je op zoek naar een creatieve en vernieuwende makelaar die "out of the box" denkt voor het beste resultaat? Lees dan snel verder.


Net iets...

Onze vernieuwende aanpak spreekt veel verkopers aan. Het internettijdperk biedt enorm veel mogelijkheden en kansen, maar die moet je wel grijpen. Natuurlijk wordt jouw woning uitgebreid op Funda geplaatst maar er is nog veel meer om je huis op een leuke en effectieve manier te verkopen. Wij zetten net dat stapje harder, communiceren net iets vlotter en zorgen voor een net iets betere presentatie en hogere opbrengst.


Profiteer jij ook net zoals...

Wij hebben een duidelijke strategie en visie voor ogen waar jij als verkoper van kunt profiteren. Een bewezen verkoopconcept die voor elke woning en in elke tijd van het jaar werkt. Zo hebben we meer dan 1000 verkopers geholpen de volgende stap te zetten. Wij hebben maar 1 doel, en dat is jouw huis snel, en tegen de hoogste prijs te verkopen. En dat op een leuke en snelle manier.


Verkopen van je woning in Zalk

Geloof jij ook dat verkopen van je woning ook anders kan dan je normaal van een makelaar gewend bent of heb je eerst zelf een aankoopmakelaar nodig? Ons team van specialisten staan voor je klaar.


Onderscheidend

Als makelaar in Zalk willen wij ons graag onderscheiden, daarom pakken wij het totaal anders aan. Daarom hieronder in het kort enkele pijlers van Zomer Makelaars in Zalk.


Service

Service hebben wij hoog in het vaandel. Service naar zowel de verkoper als de koper. Korte lijnen en razendsnelle communicatie. Dit moet je gewoon ervaren :) Volledig ontzorgen en begeleiding van A t/m Z en zelfs daarna mocht dat nodig zijn. Altijd bereikbaar en altijd een antwoord op je vraag. Hoe we dat doen komen we je graag uitleggen.


Presentatie

Een huis kopen is gevoel. We denken dat we rationeel beslissen maar niets is minder waar. Dat gevoel begint bij de presentatie. Er zit maar 1 klik verschil tussen wegklikken of doorklikken. Onze wereld gaat steeds sneller en dagelijks komt er enorm veel informatie op ons af. Daardoor zijn we meer gaan selecteren. Dus jouw huis moet positief opvallen. Mensen scannen tegenwoordig een presentatie, met die wetenschap in het achterhoofd weten wij wat ons te doen staat. Een oogstrelende presentatie als resultaat. Je gaat nog spijt krijgen dat je gaat verkopen wanneer jouw huis eenmaal online staat :)


Promotie

Met alleen Funda haal je tegenwoordig niet meer het maximale uit een verkoop. Daarvoor gebruiken wij tools waar andere makelaars nog nooit van gehoord hebben. Zoveel mogelijk bezoekers in een korte tijd naar jouw huis halen met als doel de hoogste opbrengst verwezenlijken met voorwaarden die bij jou passen. 


Strategie

De afgelopen jaren hebben we alles getest en hebben een verkoopconcept ontwikkeld wat z'n weerga niet kent. Een uitgekiende strategie met een gedegen maatwerkplan speciaal voor jouw huis. Daarmee gaan we ook voor jouw huis scoren. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen en komen dit graag in een persoonlijk gesprek toelichten.


Passie

Onze innerlijke drive waarbij wij net dat stapje harder zetten zorgt voor succes. Inderdaad, succes is een keuze. Daarom pakken wij het anders aan dan een gemiddelde makelaar in Zalk. Daarnaast houden wij je volledig op de hoogte van de ontwikkelingen over jouw huis. Ook dat doen we op een compleet andere manier dan je misschien gewend bent. De tijd van de postduif is toch echt voorbij. 

 

Huis verkopen Zalk

Ben jij van plan om je huis in Zalk te verkopen? Nodig ons dan uit voor een verkoopgesprek om kennis te maken. Wij hebben een enorm zoekersbestand met potentiële kopers die op zoek zijn naar jouw huis. Onze makelaars hanteren een maximum van 20 woningen per makelaar. Hiermee is aandacht voor jouw huis gegarandeerd. Het gaat ons om het aantal tevreden klanten, en niet om het aantal woningen die we in verkoop hebben. Aandacht en tijd voor jouw huis, maar ook voor de juiste marketing en strategie is de sleutel tot succes. Jouw huis is meer dan een huisnummer. 


Worden wij jouw Makelaar Zalk?

Wil je meer weten over hoe wij jouw huis verkopen? En welke verkoopstrategie het beste werkt voor jouw huis? Maak dan snel een afspraak via 038-8200371 of klik op de button "maak afspraak".

Wil je liever eerst de informatie tour "huis verkopen" bekijken? Klik dan op de roze button onderaan en start de tour.


Liever eerst een gratis waardebepaling?

Klik voor een gratis waardebepaling hier.


Tot snel, 


Gr Meindert Zomer

Voordelen

Vernieuwende en creatieve aanpak

Razendsnelle communicatie

De beste presentatie en promotie

Maatwerkplan speciaal voor jouw huis

Een bewezen verkoopconcept

Meindert Zomer

Register makelaar /taxateur

Waarmee kan ik je helpen?

Meindert is register makelaar/taxateur en tevens eigenaar van Zomer Makelaars. Hij heeft een enorme passie voor marketing en verkopen. Hierdoor maakt hij graag het onmogelijke waar. Met altijd een tevreden klant als doel.

Nieuwsgierig geworden?

Start dan de informatie tour "huis verkopen"

Cookiebeleid: