Makelaar Hoonhorst | Zomer Makelaars
arrow_drop_up arrow_drop_down

Makelaar Hoonhorst

Makelaar Hoonhorst nodig?

Waarschijnlijk heb je gezocht op makelaar Hoonhorst, daarom ben je op deze pagina terecht gekomen. De aankoop of verkoop van een huis blijft een spannende gebeurtenis en komt waarschijnlijk maar een paar keer voor in je leven. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van jouw woning zullen bij je opkomen.


Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er vaak weer andere gedachten op, zoals de hoogte van een bod en aandachtspunten voor de aankoop. Zomer Makelaars zal jou zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van jouw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie en effectieve bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.


Makelaars in Hoonhorst

Er zitten meerdere makelaars in Hoonhorst, maar Zomer Makelaars is dé moderne makelaar in Hoonhorst die het net even wat anders aanpakt dan een gemiddelde makelaar. En daar hebben we enorm veel succes mee. Natuurlijk zijn we ook actief in de dorpen en steden rondom Hoonhorst zoals Zwolle, Hattem, Wapenveld, Hasselt, Dalfsen, Wilsum, Kampen, Wijthmen, Zalk, 's Heerenbroek, Oldebroek, HattemerbroekHerxenOmmenLaag Zuthem, Heerde, Rouveen, OudleusenHeinoWezep, Wijhe, Staphorst, EmstEpeVilsterenLiederholthuis, Punthorst, Meppel, Het Harde, De WijkGenemuidenNieuwleusenIJsselmuiden, ElburgZwartsluis.


Vernieuwende makelaar in Hoonhorst

Ben je op zoek naar een traditionele makelaar zoals we die allemaal kennen? Dan is het misschien beter om verder te kijken. Ben je op zoek naar een creatieve en vernieuwende makelaar die "out of the box" denkt voor het beste resultaat? Lees dan snel verder.


Mag het iets meer zijn?

Onze vernieuwende aanpak spreekt veel verkopers aan. Het internettijdperk biedt enorm veel mogelijkheden en kansen, maar die moet je wel (be)grijpen. Natuurlijk wordt jouw woning uitgebreid op Funda geplaatst maar er is nog veel meer om je huis op een leuke en effectieve manier te verkopen. Wij zetten net dat stapje harder, communiceren net iets vlotter en zorgen voor een net iets betere presentatie en hogere opbrengst.


Profiteer jij ook net zoals...

Wij hebben een duidelijke strategie en visie voor ogen waar jij als verkoper van kunt profiteren. Een bewezen verkoopconcept die voor elke woning en in elke tijd van het jaar werkt. Zo hebben we meer dan 1000 verkopers geholpen de volgende stap te zetten. Wij hebben maar 1 doel, en dat is jouw huis snel, en tegen de hoogste prijs te verkopen. En dat op een leuke en snelle manier.


Huis verkopen in Hoonhorst

Geloof jij ook dat verkopen van je woning ook anders kan dan je normaal van een makelaar gewend bent of heb je eerst zelf een aankoopmakelaar nodig? Ons team van specialisten staan voor je klaar.


Onderscheidend

Als makelaar in Hoonhorst willen wij ons graag onderscheiden, daarom pakken wij het totaal anders aan. Daarom hieronder in het kort enkele pijlers van Zomer Makelaars in Hoonhorst.


Service

Service hebben wij hoog in het vaandel. Service naar zowel de verkoper als de koper. Korte lijnen en razendsnelle communicatie. Dit moet je gewoon ervaren :) Volledig ontzorgen en begeleiding van A t/m Z en zelfs daarna mocht dat nodig zijn. Altijd bereikbaar en altijd een antwoord op je vraag. Hoe we dat doen komen we je graag uitleggen.


Presentatie

Een huis kopen is gevoel. We denken dat we rationeel beslissen maar niets is minder waar. Dat gevoel begint bij de presentatie. Er zit maar 1 klik verschil tussen wegklikken of doorklikken. Onze wereld gaat steeds sneller en dagelijks komt er enorm veel informatie op ons af. Daardoor zijn we meer gaan selecteren. Dus jouw huis moet positief opvallen. Mensen scannen tegenwoordig een presentatie, met die wetenschap in het achterhoofd weten wij wat ons te doen staat. Een oogstrelende presentatie als resultaat. Je gaat nog spijt krijgen dat je gaat verkopen wanneer jouw huis eenmaal online staat :)


Promotie

Met alleen Funda haal je tegenwoordig niet meer het maximale uit een verkoop. Daarvoor gebruiken wij tools waar andere makelaars nog nooit van gehoord hebben. Zoveel mogelijk bezoekers in een korte tijd naar jouw huis halen met als doel de hoogste opbrengst verwezenlijken met voorwaarden die bij jou passen. 


Strategie

De afgelopen jaren hebben we alles getest en hebben een verkoopconcept ontwikkeld wat z'n weerga niet kent. Een uitgekiende strategie met een gedegen maatwerkplan speciaal voor jouw huis. Daarmee gaan we ook voor jouw huis scoren. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen en komen dit graag in een persoonlijk gesprek toelichten.


Passie

Onze innerlijke drive waarbij wij net dat stapje harder zetten zorgt voor succes. Inderdaad, succes is een keuze. Daarom pakken wij het anders aan dan een gemiddelde makelaar in Hoonhorst. Daarnaast houden wij je volledig op de hoogte van de ontwikkelingen over jouw huis. Ook dat doen we op een compleet andere manier dan je misschien gewend bent. De tijd van de postduif is toch echt voorbij. 

 

Huis verkopen Hoonhorst

Ben jij van plan om je huis in Hoonhorst te verkopen? Nodig ons dan uit voor een verkoopgesprek om kennis te maken. Wij hebben een enorm zoekersbestand met potentiële kopers die op zoek zijn naar jouw huis. Onze makelaars hanteren een maximum van 20 woningen per makelaar. Hiermee is aandacht voor jouw huis gegarandeerd. Het gaat ons om het aantal tevreden klanten, en niet om het aantal woningen die we in verkoop hebben. Aandacht en tijd voor jouw huis, maar ook voor de juiste marketing en strategie is de sleutel tot succes. Jouw huis is meer dan een huisnummer. 


Kosten makelaar Hoonhorst

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed om onaangename verrassingen te voorkomen. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later met verborgen kosten die in rekening worden gebracht zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage, plattegronden of intrekkingskosten wanneer je de overeenkomst met jouw makelaar wilt beëindigen.


Zomer Makelaars hanteert een scherpe en volledig transparante courtage bij verkoop in combinatie met opstartkosten en de aankoop van de volgende woning. Het voordeel hiervan is dat je een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten. Gewoon openheid van zaken. Daar houden we van.


Wil je meer weten over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan voor meer informatie op https://www.zomermakelaars.com/prijzen


Gratis waardebepaling Hoonhorst, wat is mijn huis in Hoonhorst waard?

Overweeg jij je woning te verkopen of wil je een andere woning aankopen? Toe aan een verbouwing maar weet je niet of dit financieel haalbaar is, of wilt je de hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van de woning. Zomer Makelaars is de makelaar in Hoonhorst die dit graag voor je verzorgt. Wij komen gratis en vrijblijvend langs voor een goed onderbouwde waardebepaling. Tevens geven wij een goed beeld van de eventuele vervolgstappen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning in Hoonhorst.


Klik hier voor een gratis waardebepaling


Aankoopmakelaar Hoonhorst

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Zomer Makelaars jou begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging jouw droomhuis hebt gevonden, realiseer je dan dat de verkopend makelaar er niet voor jou is. Het tegendeel is namelijk waar. De verkopend makelaar dient de belangen van de verkoper en niet van jou.


Zomer Makelaars gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs en de beste voorwaarden voor jou.


Onze courtage bestaat bij verkoop uit een vast tarief of een percentage van de koopsom en presentatiekosten. Voor de aankoop rekenen wij een vast tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan jou presenteren, of kijk voor meer informatie op de pagina aankoopmakelaar inschakelen.Klik voor info over een aankoopmakelaar inschakelen hier.


Wil je graag eerst een waardebepaling ontvangen van jouw woning? Klik op de volgende link om je aan te melden. Klik voor een gratis waardebepaling hier.Worden wij jouw Makelaar in Hoonhorst?

Wil je meer weten over wat jouw huis waard is en hoe wij jouw huis in Hoonhorst verkopen? En welke verkoopstrategie het beste werkt voor jouw huis? Maak dan snel een afspraak via 038-8200371 of klik op de button "maak afspraak". Wil je liever eerst de informatie tour "huis verkopen" bekijken? Klik dan op de roze button en start de tour


Tot snel, 

Gr Meindert Zomer

Voordelen

Vernieuwende en creatieve aanpak

Razendsnelle communicatie

De beste presentatie en promotie

Maatwerkplan speciaal voor jouw huis

Een bewezen verkoopconcept

Meindert Zomer

Register makelaar /taxateur

Waarmee kan ik je helpen?

Meindert is register makelaar/taxateur en tevens eigenaar van Zomer Makelaars. Hij heeft een enorme passie voor marketing en verkopen. Hierdoor maakt hij graag het onmogelijke waar. Met altijd een tevreden klant als doel. 

Nieuwsgierig geworden?

Start dan de informatie tour "huis verkopen"

Cookiebeleid: