U heeft een huis? Wij hebben een koper! | Zomer Makelaars
arrow_drop_up arrow_drop_down

U heeft een huis? Wij hebben een koper!

Kopersmatch.nl


Meer dan 400 woningzoekers staan bij ons ingeschreven en zijn op zoek naar een huis in Zwolle of omgeving. Door het dalende aanbod missen zij vaak de boot, hier ligt voor u als verkoper een enorme kans.


Wat is op u van toepassing?


Optie 1:

U overweegt uw huis te verkopen of zit al in de oriƫntatiefase om een makelaar uit te nodigen voor een waardebepaling of verkoopgesprek. U bent benieuwd hoeveel interesse er in uw huis is en wat een koper ervoor wil betalen. Met 1 druk op de knop weten wij hoeveel interesse er is in uw huis!


Optie 2:

U heeft al een volgend huis gekocht en u wilt uw huis snel en zonder al teveel rompslomp tegen een goede prijs en de beste voorwaarden verkopen.


Optie 3:

U bent eigenlijk niet van plan om te verhuizen maar opeens biedt zich een koper aan die een droombod op uw huis doet. Misschien overweegt u dan om toch te verkopen om de volgende stap te zetten. Misschien is uw huis meer waard dan u denkt!


Wilt u weten hoeveel interesse er in uw huis is?

En ook (snel) weten waar u aan toe bent?


Vul dan nu uw gewenste droombod in en laat uw gegevens achter. Daarna zullen wij telefonisch contact met u opnemen om te bespreken hoeveel interesse er in uw huis is. Wie weet woont u net zoals vele andere verkopers binnenkort in uw nieuwe droomhuis.

Uw Voordelen


  • Geen presentatie of opstartkosten.
  • Met 1 of enkele bezichtigingen verkocht.
  • Zelf de verkoopprijs en oplevering bepalen.
  • Volledige begeleiding van een erkende makelaar.
  • Meer dan 400 woningzoekers staan ingeschreven.
  • Hoogste kwaliteit gegarandeerd.


VBO Makelaar Zwolle

Kopersmatch

Voor welk droombod overweegt u te verkopen?


Cookiebeleid: