Huis Verkopen met ZOMER MAKELAARS ZWOLLE [TIP]
arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw Huis Beter Verkopen met Zomer Makelaars

1000+

Woningen verkocht

1297

Tevreden klanten

100%

Succes gegarandeerd

Een huis kopen is gevoel, dat begint al online. 


Wij zetten jouw huis op de juiste manier in de markt zodat het wordt opgemerkt, alles moet kloppen voor het beste resultaat. Een huis kopen is gevoel, dat begint al online. Dat gevoel versterken wij positief. Wij denken in mogelijkheden en zijn creatief in oplossingen.

Elk mens is uniek, elk huis is uniek, en elk huis verkopen is uniek!


Een huis verkopen is ook emotie, daar houden wij rekening mee. We hebben een schat aan ervaring, hebben alles getest en weten als geen ander hoe we een huis succesvol in de markt moeten zetten. Met ons team halen wij de complete truckendoos open en gebruiken traditionele middelen gecombineerd met moderne mogelijkheden en nieuwe verkooptechnieken om jouw wens(en) in vervulling te laten gaan. Zorgeloos verhuizen!


Een sterk en bewezen verkoopconcept in de makelaardij waar jij je voordeel mee kunt doen. Klik op de button hieronder en maak een afspraak voor een verkoopgesprek of gratis waardebepaling. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op 038-8200371.

Fijne makelaar met een goede manier van de woning op de markt zetten. Onze woning was binnen een week verkocht!

Michael Joiner en Ginette Rotman

Zorgeloos verkopen

Volledig ontzorgd

Advies en begeleiding

Gedurende het hele proces

Prominent op Funda

De grootste woningsite

Persoonlijke makelaar

Je vaste en eigen makelaar

Facebook Live Tour

Bezichtiging vanuit je luie stoel

Beoordelingen (9.2)

Transparante beoordelingen

Zoekersbestand

Meer dan 400 woningzoekers

Fantastische presentatie

Versterkt het gevoel van de koper

Geen verborgen kosten

Alle tarieven helder en incl. BTW

Heldere verkoopstrategie

Aanpak en verkoop op maat

Snel schakelen

Klein maar effectief kantoor

Uw Garantie

Kosteloos de opdracht intrekken

Video review van Judith

Judith en Martijn hebben een huis verkocht, en ook een huis gekocht via Zomer Makelaars. In de video vertelt Judith meer over de ervaring met Zomer Makelaars.

Waarom Zomer Makelaars?

Verkopen zonder gedoe, wij regelen alles!

Van begin tot eind staan we voor je klaar. Vertrekken de juiste informatie en houden je op de hoogte van het traject. Een verkooptraject is een pad wat we samen wandelen. Ook juridisch beschermen we jou voor ongewenste valkuilen.

Een eigen persoonlijke makelaar

Jouw eigen persoonlijke makelaar die je kunt bellen wanneer je wilt. Deze makelaar weet alles van je woning en persoonlijke situatie. Daar houden we rekening mee. 

Slimme en uitgekiende verkoopstrategie

Onze strategie is uniek in de makelaarswereld. Het lukt ons telkens weer om veel mensen naar een woning te trekken en daarmee ongekende resultaten te boeken. Over alles wat we doen is nagedacht, dat werkt. Ook voor jou!

Effectieve bezichtigingen of Open Huis

Tijdens de bezichtiging winnen wij het vertrouwen van een kijker, we verdiepen ons in zijn/haar wensen. Daarmee zijn we in staat een bezichtiging te sturen, net dat extra zetje te geven of de geïnteresseerde te overtuigen van zijn voordeel om juist jouw woning te kopen.

Geen verborgen kosten en alles incl. btw

Wij houden niet van onverwachte kosten achteraf, juist daarom zijn wij helder in de tarieven en kosten zodat je niet achteraf wordt verrast. Alle bedragen zijn incl. BTW. Wel zo eerlijk vinden wij.

Volledige begeleiding van A t/m Z

Geen half werk maar volledige begeleiding van eerste adviesgesprek tot en met de overdracht bij de notaris. Komen er achteraf toch nog vragen of verborgen gebreken? Dan staan wij met raad en daad voor je klaar!

Omdat het om mensen gaat, niet om stenen!

Sinds 2010 zijn we in Zwolle actief als makelaars en adviseurs. Wat mij al snel duidelijk werd is dat wij de klanten kunnen helpen hun droom te verwezenlijken. Het doel is verhuizen. Het huis verkopen is daar een belangrijk onderdeel van. Wij adviseren op een eerlijke en transparante manier zodat jij als klant een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij adviseren en beschermen, jij neemt de beslissing!

Alle beloftes hebben ze waargemaakt!

Danny

Moderne makelaar, eigen aanpak.

Victor

Snel verkocht voor de vraagprijs

Joke en Roel

Door o.a. een eigen stylist, een goede foto reportage en actieve houding en kennis van de makelaar, is de woning uitstekend gepresenteerd en zeer snel verkocht!

Lian van Dijk

Zomer Makelaars zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Duidelijke, transparantie communicatie, altijd goed bereikbaar en snel. Wij zijn erg tevreden!

Axel en Mariëtte

Presentatie en Marketing

Prominent op Funda

Jouw woning wordt prominent op de belangrijkste woningsite van Nederland geplaatst. In combinatie met onze overige marketing zorgt dit voor een enorm bereik waardoor succes is verzekerd!

Fantastische presentaties

Een huis kopen is gevoel. Dit begint al bij het online bekijken van een presentatie. De presentatie moet helemaal TOP zijn zodat we de kijker verleiden een afspraak voor bezichtiging te maken. Jouw makelaar doet de rest!

Magisch bereik via Facebook

Facebook is enorm populair en dat neemt alleen nog maar toe, met onze Facbook BOOSTER zorgen wij ervoor dat jouw woning extreem vaak wordt bekeken. Hoe groter het bereik, des te meer geïnteresseerden en hoe hoger de opbrengst van je huis. 

Facebook Live Presentatie

Bezichtigen vanuit je luie stoel, wie wil dat nou niet? Wij presenteren jouw huis Live via Facebook. Hiermee wekken we interesse bij de kijker. We maken hem/haar hiermee nieuwsgierig. Geïnteresseerden zullen later een afspraak voor een échte bezichtiging maken.

Bestand van meer dan 400 woningzoekers

Er zijn op dit moment meer kopers dan beschikbare huizen. Een enorme verkoopkans. Meer dan 400 woningzoekers zijn bij ons bekend en kunnen we met 1 druk op de knop bereiken. Voor jou als verkoper een enorme kans om snel en tegen een goede prijs te verkopen.

Op waarde geschat

Voor elke bezichtiging of Open Huis vragen wij ruim van tevoren jouw toestemming, we komen nooit zomaar binnenvallen. Na elke bezichtiging volgt er direct een terugkoppeling om jou te informeren. Elke kijker wordt nagebeld om feedback te geven. 

Verkopers over Zomer Makelaars

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hij nam de tijd voor ons!

Meindert Zomer heeft ons fantastisch geholpen. ondanks zijn advies heeft hij geluisterd naar onze wensen en heeft hij er alles aan gedaan om het huis te verkopen. dit is gelukt en daar zijn we enorm dankbaar voor. ook in zijn vrije uren nam hij tijd voor ons. zodra er nieuws was of een verandering nam hij contact met je op. voor iedereen kan ik Meindert Zomer aanraden!!! echt een topper! ga zo door Meindert. Bedankt!

Danny

 • Duidelijke verkoopstrategie!

  Super tevreden. We hebben gekozen voor Zomer omdat vanaf dag één een duidelijke strategie werd aangegeven. De werkwijze was realistisch en er is nooit sprake geweest van "gebakken lucht". Na iedere bezichtiging hebben we telefonisch terugkoppeling gekregen. Elke gemaakte afspraak is nagekomen. 

  Dat klinkt heel gewoon, maar is het in de praktijk zeker niet.

  Bertel en Ria

 • Alle beloftes hebben ze waargemaakt!

  Veel en prettig contact, te allen tijde bereikbaar. Fantastisch team inclusief een styliste en fotografe, strakke foto's en tekst op funda waardoor er veel bezichtigingen waren. Na 3.5 jaar in de verkoop via andere makelaars, verkoopt Zomer Makelaars het binnen 1 maand. 


  Alle beloftes hebben ze waar gemaakt.

  Hermien en Rachelle

 • Heeft u nog vragen ?  Bel ons dan!

  Kantoor    038 - 82 00 371 (van 9 tot 17:30) of

  Meindert Zomer    06-50 21 22 40 (van 9 tot 9) 

  Cookiebeleid: