Huis verkopen Zwolle met Zomer Makelaars
30 november 2021 
in Zwolle
1 min. leestijd

Huis verkopen Zwolle met Zomer Makelaars

Huis verkopen in Zwolle

 Je huis verkopen doe je via Zomer Makelaars in Zwolle. Een nieuwetijdsmakelaar die je helpt met de juiste vraagprijs bepalen, een marketingplan opstelt en waarbij je advies krijgt van de verkoopstyliste voor een zo goed mogelijke presentatie. Bij een huis verkopen komt vaak meer kijken dan je denkt. Hiervoor heb je een goede makelaar nodig waarvan je eerlijk advies krijgt. Iemand waar je op kan vertrouwen. Zo’n makelaarskantoor in Zwolle is Zomer. 

Huis verkopen Zwolle, de eerste klap is een daalder waard!

De meeste huizen worden in Zwolle binnen enkele weken verkocht. Daarom is Zomer makelaars in Zwolle actief in online marketing. Jouw woning wordt op de beste manier in de markt gezet waarbij we verschillende kanalen inzetten om potentiële kopers te vinden. Hierbij zetten we een slimme marketingcarrousel in waarbij jouw woning natuurlijk ook op Funda verschijnt.

Verkoop je huis in Zwolle beter

Alles begint met een mooie presentatie. Het eerste gevoel beleef je al online. Met de foto’s, plattegronden, video en VR-tour geven we geïnteresseerden alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten. Hiermee staan ze vaak te popelen om een afspraak te plannen. Dit alles bereiken we mede door het advies van onze styliste. Je stopt even wat moeite in het opruimen van je woning waarmee we samen een extra goed resultaat behalen. Succes gegarandeerd!

Huis verkopen Zwolle: De gratis waardebepaling!

Jij wilt je huis in Zwolle verkopen? Dan bieden wij jou een gratis waardebepaling aan. Je laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op om een afspraak te plannen. Tijdens de waardebepaling maken we kennis, bekijken de woning en vertellen we wat de woning waard is. Ook vertellen we je hoe het beste resultaat is te behalen. Heb je nog geen andere woning gekocht? Ook daarbij kunnen wij je van dienst zijn. Laat nu je gegevens achter zodat we binnenkort kennis kunnen maken. Wees niet bang, je hoeft voor de eerste afspraak nog niet op te ruimen.

Plan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met één van onze makelaars.

Plan direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek >
Over de schrijver
Meindert Zomer is sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Zomer Makelaars BV in Zwolle. Met veel kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren enorm veel artikelen over de makelaardij geschreven om jou als consument verder te helpen. Overweeg je een woning te kopen of te verkopen? Stuur me dan even een bericht om een afspraak te plannen.
Reactie plaatsen