Je huis verkopen voor maar €1000,-?
Klik hier voor meer info

Page content

Voor Welk Bedrag zou jij je Huis Verkopen?

Voor Welk Bedrag zou jij je Huis Verkopen?

Jouw droom komt steeds dichterbij

Je kent het wel, de verjaardagen. Veelal komt het onderwerp huis verkopen aan bod. Iedereen heeft hier zo z’n eigen mening over. Iedereen is er van op de hoogte dat de prijzen stijgen en misschien komt hiermee je droom dichterbij.

Droom wordt werkelijkheid

Stiekem dromen we er wel eens van, die ene gek die de hoofdprijs voor je woning geeft. Die droom kon nog wel eens werkelijkheid worden. Het aanbod blijft maar dalen en de prijzen blijven maar stijgen. De vraag is wanneer de top is bereikt en wanneer het juiste moment is om je huis te verkopen.

Welk bedrag?

Voor welk zou je willen verkopen? We willen graag de maximale opbrengst maar gaat dat lukken?, Een hoge verkoopprijs komt steeds dichterbij aangezien het aanbod daalt en de rente laag is. De vraag naar huizen is enorm groot en veel huizen worden tegenwoordig al verkocht voordat ze op Funda verschijnen.

Voorbeeld 1:

Je woont al jaren in een leuk huis en hebt het prima naar de zin. Het is een leuke buurt en alle winkels liggen op korte afstand. Door gezinsuitbreiding past het allemaal precies maar de wens is om ooit een groter huis te kopen. Dat ooit wordt nooit wanneer er geen actie wordt ondernomen.

Voorbeeld 2:

Je droom is om ooit een vrijstaande boerderij te kopen, lekker klussen en alles geheel naar eigen smaak te maken. Vooral de vrijheid trekt je aan. Voor bedrag X zou je je huis verkopen maar twijfelt of dit haalbaar is.

Voorbeeld 3:

De kinderen zijn inmiddels de deur uit en het huis is eigenlijk te groot geworden. Ook de tuin is bewerkelijk en je eigenlijk wat minder werk en meer rust. Je overweegt om de stap naar een appartement te zetten maar twijfelt of dit allemaal haalbaar is.

Wat moet ik doen?

Je denkt erover na voor welk bedrag je zou willen verkopen, je vult de gegevens in en wij zoeken voor je uit of dit bedrag haalbaar is. Indien we na onderzoek concluderen dat het gewenste bedrag haalbaar is stellen we samen een plan op om jouw wens in vervulling te laten gaan.

Campagne U heeft een huis, wij hebben een koper!

Omdat wij veel woningzoekers in ons bestand hebben die op zoek zijn naar een huis in Zwolle zijn we de campagne “U heeft een huis, wij hebben een koper” gestart. De kans is vrij groot dat de koper van jouw woning bij ons bekend is. Overweeg je te verkopen en woon je in Zwolle? Aarzel dan niet en vul onderaan snel je droombod in.

Bekijk ook de video voor welk bedrag zou je verkopen.

 

Kopersmatch

Voor welk droombod overweegt u te verkopen?

Comment Section

0 reacties op “Voor Welk Bedrag zou jij je Huis Verkopen?

Plaats een reactie


*