Woningaanbod wat nergens zichtbaar is

Bekijk de video

Bekijk huizen en appartementen in jouw zoekgebied die nog nergens anders te koop staan. Bekijk de video en meld je direct aan bij Cribb voor exclusieve toegang tot uniek woningaanbod.

Nieuw aanbod

Het kan een hele klus zijn om een woning te vinden. Maak gebruik van ons netwerk en meld je aan als woningzoeker voor nieuw aanbod.

Meer kans

Maak meer kans met een aankoopmakelaar die jou helpt en adviseert tijdens de zoektocht. Plan nu een gratis informatiegesprek.

Cribb netwerk

Toegang tot woningen die worden aangeboden zonder dat ze op Funda verschijnen. Wij maken deze Cirkel graag voor je rond.

Hoe werkt Cribb?

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cribb doorbreken we dat. Wij geven je exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken: ook jij moet je eigen huis op Cribb presenteren. Dan is de Cirkel rond.

Verkoop jij jouw woning eerder dan dat je zelf een nieuwe woning gevonden hebt? Geen probleem! Je verkoopt dan je eigen woning onder voorbehoud van koop van een andere woning. Geen zorgen dus.


Ook voor starters op de woningmarkt?

Als je nieuw bent op de koopwoningmarkt, valt het niet mee om een passende én betaalbare woning te vinden. Met Cribb en je makelaar kom je verder. Het is dé plaats waar woningzoekers toegang krijgen tot woningaanbod dat je nergens anders kunt vinden; het aanbod van de zoekers zelf. Maar als starter heb je geen koopwoning om ‘in te brengen’. Om je als starter toch toegang te geven tot Cribb, hebben we een speciale werkwijze bedacht.


Nu aanmelden voor Cribb

Je kunt je zoals iedereen gewoon aanmelden via onze aanmeldlink. Je ontvangt vervolgens een link toegestuurd waarmee je een account kunt aanmaken. Voer in je account je persoonlijke gegevens in en laat weten hoe je eerste koopwoning eruit moet zien. Je account is nu klaar maar je kunt nog niet direct zoeken. Op basis van beschikbaar en passend aanbod wordt je account geactiveerd. Zodra we in de database in je zoekgebied voldoende aanbod hebben, krijg je een bericht en heb je toegang tot de matching module. Per e-mail informeren we je zodra je woningen kunt bekijken. En je makelaar kijkt met je mee om je te begeleiden.
Betrouwbare makelaar Zwolle