Mijn favorieten

Huis in stille verkoop

Discretie verzekerd  Stille verkoop huis Zwolle

Er kunnen verschillende redenen zijn om je huis in de stille verkoop te zetten. Wij bieden jou deze mogelijkheid. Met een enorm zoekersbestand van potentiële kopers is de koper van jouw huis waarschijnlijk al wel bij ons bekend. 
 

Wat verstaan we onder stille verkoop?

Een huis in stille verkoop. Hiermee wordt bedoeld dat de verkoop van een woning een beetje stil wordt gehouden. Meestal is er geen presentatie aanwezig, wordt de woning niet gedeeld via Social Media en is er geen plaatsing op Funda.


Hoe dan toch verkopen?

Verkopers kunnen gebruik maken van het netwerk van ons kantoor en onze makelaars. De woning komt vaak alleen ter sprake indien klanten specifiek op zoek zijn naar een soortgelijk huis. Dat kan voorkomen bij bezichtigingen van andere huizen. Indien een kijker met deze woning niet verder gaat kan de "stille verkoop" woning worden aangeboden.


Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Jouw pricivacy is bij ons gewaarborgd en we gaan discreet om met hetgeen je ons vertelt.

Contact


Huis verkopen Gratis waardebepaling huis Zwolle Aankoopmakelaar Zwolle en omgeving  Aanbod koopwoningen Zwolle en omgeving

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring