Hoeveel woningen staan er in Zwolle te koop?
30 november 2021 
1 min. leestijd

Hoeveel woningen staan er in Zwolle te koop?

Woningen in Zwolle te koop

Zoals de meeste woningzoekers onderhand wel weten is het aanbod koopwoningen maar ook appartementen in Zwolle flink gedaald. Wanneer ik op Funda kijk zie ik dat er vandaag 29 november 2021 nog 85 objecten te koop staan. 49 woonhuizen en 29 appartementen waar er waarschijnlijk al een aantal van zijn verkocht of op is geboden. Jaren geleden waren er dat nog een paar duizend. Je ziet dus ook een enorme daling van aanbod koopwoningen in Zwolle.

Niet alle woningen halen Funda

De woningen in Zwolle worden met een enorme snelheid verkocht en sommigen halen Funda niet eens. Vaak hoort men in de buurt dat er een woning te koop komt en zijn er dan als de kippen bij. Vaak worden woningen eerst aan het zoekersbestand en op Social media gedeeld voordat de presentatie op Funda zichtbaar wordt.

TIP - Schrijf je in als woningzoeker

Schrijf je in als woningzoeker zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod. Klik hier om je in te schrijven. Het is geheel gratis en verplicht je tot niets.

Woningen als eerste op Facebook en Instagram

Veel makelaars delen nieuwe woningen als eerste via Facebook en Instagram. Vaak worden de woningen daarna pas op Funda geplaatst. Veelal wordt er een strategie gekozen waarbij meerdere kijkers de kans krijgen om tot een bepaalde datum te kunnen bieden. Wanneer je interesse in een woning hebt zal je er snel bij moeten zijn. Social Media kan helpen om als één van de eersten een afspraak te kunnen plannen voordat alles vol zit. Maak daar gebruik van en like ons op Facebook. Klik hier voor Facebookpagina van Zomer Makelaars in Zwolle.

Ondanks lage aanbod zijn er toch kansen

Wanneer je er als eerste bij wilt zijn wanneer er een nieuwe woning in verkoop komt zal je actie moeten ondernemen. Wanneer je afwacht totdat de woning op Funda staat wordt je kans op succes een stuk kleiner. Toch kan een aankoopmakelaar inschakelen je helpen om meer kans te maken op jouw droomhuis. Dat is natuurlijk geen garantie voor snel succes maar ondanks het lage aanbod lukt het ons nog steeds om met succes huizen aan te kopen. Plan daarom een gesprek met onze aankoopmakelaar Lonny. Meer over Lonny >

Meer weten? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met één van onze makelaars.

Plan direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek >

Over de schrijver
Meindert Zomer is sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Zomer Makelaars BV in Zwolle. Met veel kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren enorm veel artikelen over de makelaardij geschreven om jou als consument verder te helpen. Overweeg je een woning te kopen of te verkopen? Stuur me dan even een bericht om een afspraak te plannen.
Reactie plaatsen