Hoe krijg ik toegang tot woningen voordat ze op Funda verschijnen?
05 augustus 2021 
1 min. leestijd

Hoe krijg ik toegang tot woningen voordat ze op Funda verschijnen?

Toegang tot uniek aanbod

De woningmarkt staat op z’n kop en woningzoekers staan tegenwoordig in de rij als het je al lukt om een afspraak voor bezichtiging te maken. Veel potentiële kopers willen graag toegang tot woningen die nog niet online en op Funda staan. Ik heb goed nieuws. Vanaf nu is het mogelijk om woningen te vinden die nog niet op Funda worden aangeboden.

Hoe werkt het?

Via Cirkl geven wij je exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers. Er is wel één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken. Ook jij moet je eigen huis op Cirkl presenteren. Dan is de Cirkl rond.

Krijg ik zelf wel de maximale prijs?

Een huis kopen met een unieke kans zonder dat er enorm veel bezichtigingen worden gepland. Daardoor koop je vaak nét iets goedkoper dan wanneer de woning voor iedereen zichtbaar is. Waarschijnlijk zal jouw woning hierdoor ook iets minder opbrengen maar per saldo is dit ongeveer gelijk. Het is een mooie manier om aanbod te vinden wat nog niet online staat.

Het grote voordeel

Dit systeem heeft dus als grote voordeel dat je wél een woning kan vinden en jij je woning pas definitief verkoopt als je een andere woning hebt gekocht. Het is dus voor beiden een win-win situatie. Vraag een gratis informatiegesprek aan of meld je via ons direct aan bij Cirkl. Hoe meer mensen zich aanmelden, des te groter de kans dat jij je droomhuis vindt. Laat ons daarbij helpen.

Klik hier voor meer informatie over Cirkl >

> Plan gratis informatiegesprek over Cirkl


Over de schrijver
Meindert Zomer is sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Zomer Makelaars BV in Zwolle. Met veel kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren enorm veel artikelen over de makelaardij geschreven om jou als consument verder te helpen. Overweeg je een woning te kopen of te verkopen? Stuur me dan even een bericht om een afspraak te plannen.
Reactie plaatsen