Page content

Voordelen Zwolse makelaar in Hasselt

In Hasselt zijn meerdere makelaars actief met de aan- en/of verkoop van woningen. Veel huizenverkopers denken dat een makelaar die in de plaats gevestigd is een betere keuze is, dat is echter niet altijd het geval. Het gaat erom hoe groot het netwerk van de makelaar is en waar de kopers vandaan komen.

Aanbod koopwoningen

Het aanbod koopwoningen is in Zwolle erg laag en veel kopers zijn wanhopig op zoek naar een woning. Het komt regelmatig voor dat ze in de rij staan en hierdoor vaak een woning mis lopen. Hasselt is dan een goed alternatief. In Hasselt koop je méér huis voor je geld.

Makelaar uitnodigen

Als verkoper kies je vaak een gevestigde naam, vaak zijn het de makelaarsborden die opvallen waardoor je al snel die makelaar uitnodigt voor een verkoopgesprek.

Denk eens “out of the box”

Een makelaar uit Zwolle kan een enorm voordeel zijn bij het verkopen van je huis in Hasselt. Vaak doen Zwolse makelaars meer transactie en komen met meer bezichtigers in aanraking. Jouw woning staat daardoor meer in de picture. Steeds meer kopers vinden de weg naar de kleine plaatsen of dorpen. Ook komen steeds meer woningzoekers vanuit het Westen naar Zwolle en omgeving. Hasselt is door de ligging een goed alternatief.

Voordelen van Zomer Makelaars

 • Enorm netwerk van woningzoekers
 • Plaatselijk bekend
 • Taxatiemogelijkheden NWWI binnen Hasselt
 • Een eerlijk en onafhankelijk waardeoordeel
 • Extreem goede verkoopresultaten
 • Scherp tarief voor makelaarskosten
 • De beste presentaties
 • Tools die andere makelaars vaak niet gebruiken

Tot slot:

Ik woon zelf in Zwolle – Stadshagen en ben binnen 10 minuten in Hasselt. Door de drukte in Zwolle ben ik sneller in Hasselt dan op kantoor 🙂

Graag kom ik een keer langs voor een verkoopgesprek met gratis waardebepaling. Dat is geheel kosteloos en verplicht je tot niets maar maakt je wel een stuk wijzer.

Gratis waardebepaling huis

Gr Meindert

  Comment Section

  0 reacties op “Voordelen Zwolse makelaar in Hasselt

  Plaats een reactie


  *