Hanzeland Zwolle

Hanzeland Zwolle

Wonen in Hanzeland

Hanzeland is een kleine woonbuurt in een grote kantoren locatie. Er is veel hoogbouw en weinig groen, deze wijk ligt centraal ten opzichte van het NS-station en het historische centrum van Zwolle. Hanzeland wordt ook wel het "Manhattan" van Zwolle genoemd en is vooral populair bij 50 plussers en jonge tweeverdieners. De wijk ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen A28 en A50. Onze makelaars zijn goed bekend in Hanzeland en voorzien je graag van informatie en advies.


Wil je weten wat onze makelaars in Hanzeland voor je kunnen betekenen?
Klik dan nu op de button voor meer informatie.

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Succesvol als aankoopmakelaar

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden. Daarbij helpen wij jou ook graag.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je dan nu in als zoeker voor nieuw aanbod.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle
arrow_drop_up arrow_drop_down