Gratis waardebepaling huis - Zomer Makelaars Zwolle
arrow_drop_up arrow_drop_down
Gratis waardebepaling huis

Plan een gratis waardebepaling

Hoeveel is jouw huis waard?


Ja, ik wil ook graag weten wat mijn huis waard is.


Jij woont in Zwolle, Hasselt, Hattem, Wapenveld of omgeving en overweegt je huis te verkopen? Vaak begint de verkoop van een huis met een waardebepaling. Je wilt toch ook graag eerst weten waar je aan toe bent. Via Zomer Makelaars kun je nu eenvoudig een gratis waardebepaling aanvragen. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Dan weet je snel de verkoopwaarde van je huis!


  • Hoogste ranking  op Funda
  • Een échte Zwolse makelaar
  • Gedegen kennis van de woningmarkt
  • Enorm veel ervaring met verkopen
  • Gratis waardebepaling met tips en adviezen
  • 96% binnen 2 weken verkocht
  • 99% voor vraagprijs of hoger verkocht


 Vul het aanvraagformulier in en wij zullen snel   contact opnemen om een afspraak te plannen!


Mocht je besluiten om het huis te verkopen, kies dan voor Zomer Makelaars. Wij kennen de woningmarkt op ons duimpje en realiseren een snelle, zorgeloze verkoop tegen de maximale opbrengst. Een perfecte presentatie, slimme marketing- en verkooptechnieken gecombineerd met een bewezen verkoop/actieplan doen onze klanten vaak versteld staan. 


 Meer dan 1000 verkopers gingen je al voor. 


Vul nu je gegevens in.

Ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

Vul de gegevens hieronder in om een gratis waardebepaling aan te vragen, het is geheel gratis en verplicht je tot niets!

Fijne communicatie

Soms is één woord voldoende, geweldig! Het begint al met een vriendelijke telefoniste dat toch het visitekaartje is wanneer je je huis verkoopt. Mailtjes worden binnen een halve werkdag beantwoord. Abnormale ruime openingstijden. En bovenal een makelaar die de regels kent, de grenzen opzoekt maar er binnen blijft. Op deze manier weet je zeker dat ze er echt alles voor je uithalen op elk vlak. Fijne communicatie met korte lijnen. En kennelijk denken er meer mensen zo over als ik zo bij mij in de straat kijk. Wat ik al zei: GEWELDIG!


Renate de Geit

Eerlijk en oprecht

Wat mij betreft niet alleen de tofste, maar ook de eerlijkste en meest oprechte makelaar die ik ken. Ons huis via Meindert Zomer naar volle tevredenheid in de verkoop gedaan en ook vrij snel verkocht. Wat ik echt tof vind aan deze makelaar, is de snelheid waarmee ze op je vragen antwoorden en de correctheid van dat alles. Echt super!


Tom Reuvers

Cookiebeleid: